עבור לתוכן

מהו משחק היריות הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

QUAKE 4

PREY

GUN

CALL OF JUAREZ

DOOM 3

TRIBES 3:VENGEANCE

SW:BATTLEFRONT 2

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שהפכת למאסטר ב1.6 אחרי חודש? אנשים משחקים בזה שנים ועדיין ממשיכים להשתפר

בוא נגיד שתמיד הייתי בין הראשונים בתוצאות. אני מתרגל לדברים האלה אחרי זמן קצר ומשתעמם אחרי זמן קצר... פאק אצלי

פורסם

enemy territory

פורסם

לפי דעתי שום משחק לא עכשוי לא משתווה לFEAR, מה שהוא עושה הוא עושה מצוין אחלה משחק פעולה, אחלה אימה עם הסאונד והאווירה הנכונה, אחלה גרפיקה רק חבל שהוא קצר.

פורסם

בואנה דניס יא גנב...

שלי זה:

Quake 4

F.E.A.R+ expansion

Call Of Juarez

Infernal

CS:S (כמו כולם)

Half life + episode one is grrrreat!

GRAW 2 פחות התלהבתי אבל די ממכר

איך יכולתי לשכוח את COD2 האדיר!

פורסם

תנו כבוד גם לאלה :

The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay

אחד המשחקים הטובים שיש.

Aliens Versus Predator 2

Clive Barker's Undying

Return to Castle Wolfenstein

כמה ישנים ככה טובים.

Medal of Honor Allied Assault

גם ישן ,מלחמתי יותר וכמעט מושלם .

יש עוד כמובן ,פשוט מגיע גם לאלה מקום בהיכל התהילה :)

פורסם

לפי דעתי שום משחק לא עכשוי לא משתווה לFEAR, מה שהוא עושה הוא עושה מצוין אחלה משחק פעולה, אחלה אימה עם הסאונד והאווירה הנכונה, אחלה גרפיקה רק חבל שהוא קצר.

כנראה לא שיחקת FARCRY... אין מה להשוות בגרפיקה ובהרגשת משחק האין סופית.

FEAR אחד המשחק המשעממים שיש, משחק שחוזר על עצמו כל הזמן מסתובב בין ארבע קירות וזה הצבע היחידי במשחק.

כשסיימתי אותו אני מתקשר לחבר שלי ושואל אותו, שנראה לי שיש פאק במשחק כי הייתי על המסוק ואז הילדה עלתה למעלה והמשחק יצא לתפריט הראשי בדיוק שהתחיל להיות מעניין. אז חבר שלי אומר לי כן סיימת את המשחק.

פשוט מסריח את המתים, עד שהתחיל להיות מעניין...

פורסם

רציתי להזכיר את רידיק אבל לא יורים בו כל כך ברוב המשחק.

פורסם

כנראה לא שיחקת FARCRY... אין מה להשוות בגרפיקה ובהרגשת משחק האין סופית.

FEAR אחד המשחק המשעממים שיש, משחק שחוזר על עצמו כל הזמן מסתובב בין ארבע קירות וזה הצבע היחידי במשחק.

כשסיימתי אותו אני מתקשר לחבר שלי ושואל אותו, שנראה לי שיש פאק במשחק כי הייתי על המסוק ואז הילדה עלתה למעלה והמשחק יצא לתפריט הראשי בדיוק שהתחיל להיות מעניין. אז חבר שלי אומר לי כן סיימת את המשחק.

פשוט מסריח את המתים, עד שהתחיל להיות מעניין...

כן שיחקתי בFAR CRY וכן זה היה אחד המשחקים הטובים ביותר, ולפי דעתי יותר טוב מהלף לייפ 2, אבל עדיין בFEAR נכנסו שני אלמנטים בצורה מושלמת כולל כל חווית הסאונד והגרפיקה, אני אישית מעדיף משחקים על תופעות פנורמליות כמו FEAR.

בקשר למשחקים אחרים CHRONICLES OF RIDDICK ESCAPE FROM BUTCHERS BAY הוא אחד המשחקים הכי שולטים ששיחקתי בהם גם.

פורסם

הבנתי, המשחק פשוט מאפיין את דמותך. ;D

חוץ מהאלמנטים שהזכרת, אני אישית חושב ש-FEAR בשאר הדברים רחוק מ-FARCRY ועוד רבים וטובים.

פורסם

הבנתי, המשחק פשוט מאפיין את דמותך. ;D

חוץ מהאלמנטים שהזכרת, אני אישית חושב ש-FEAR בשאר הדברים רחוק מ-FARCRY ועוד רבים וטובים.

אני מסכים, אבל עם זאת עדיין FEAR הוא אחד המשחקים המצליחים ביותר, ואם נמאס מFEAR תמיד אפשר לשחק בFEAR COMBAT בחינם, מה שבעצם הופך את FEAR ה"לא חוקי" לחוקי.

פורסם

מה זאת אומרת את ה "לא חוקי" לחוקי?

הוא מעדכן אותו ו....

:nixweiss:

ממש הייתי רוצה לדעת...

:xyxthumbs:

פורסם

בוא נגיד וזה לא סוד!!!! שסידיקי שבא עם FEAR מיועד בעצם לאינטרנט לוודא שאכן יש לך עותק חוקי, החברה הביאה ומביאה CDKEY חוקיים של FEAR COMBAT לכל מי שרוצה לשחק בזה, מה שאומר שאם תתקין את FEAR המלא שכולל את המשחק לשחקן יחיד ואת הMULTIPLAYER ותשים את הקוד שקיבלת מהחברה אתה הופך אותו מלא מקורי(אם רימו אותך בחנות או אם "קנית" את זה באינטרנט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים