פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים שלום,לא מזמן קניתי 8800GTS Leadtek 320 mb שיחקתי שיחקתי שיחקתי(למרות אזהרות של מבינים) ואז התפוצץ הספק כח(הישן).כנראה שמה ששבר אותו זה שהעלתי את הרזולוציה למקסימלית וזה כבר היה יותר מידי בשבילו.בכל אופן, צריך ספק חדש... אז קניתי את ה Corsair 520HX שהבנתי שהוא אמור להיות מספיק לכרטיס מסך הזה.השאלות שלי הם:1) האם הספק הזה אמור להתחמם(Corsair 520HX) ? זה נורמלי?2) יכול להיות שזה לא הכרטיס מסך זה זה שפיצץ את הספק הקודם?3) האם הספק הזה (Corsair 520HX) באמת טוב ואמור להספיק בשביל הכרטיס מסך הזה?4) יכול להיות שמטבעו של המעבד שלי .. זה מה שגורם לכל הטמפרטורות לעלות בתוך המארז?.. ולהשפיע על טמפרטורות הספק?5)האם מערכת קירור טובה.. כמו של זלמן(היא שקטה?) למשל תפתור לי את כל הבעיות של הטמפרטורות?נספחים:השילוש הקדוש:cpu prescot p4 3.0RAM:1500 mbintel GEV 915אני תופס מהפורום הזה.מחכה לתשובות שלכם.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים איזה ספק התפוצץ לך?יכול להיות שהוא לא היה מספיק טוב בשביל לתמוך בכרטיס 8800 במלוא עוצמתו...
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר זה היה איזה ספק מחברת שקר כלשהי, ברור לי שהוא לא הספיק... השאלות שלי מתיחסות לעניין של אולי משהו אחר גרם לפיצוץ. וגם לגבי הקורסאיר..תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים :lol: כעיקרון כן, ה-CORSAIR בהחלט מספיק ל-8800GTS, וכן, טמפרטורה של גורם אחד במארז תמיד תשפיע על השאר, לצערנו.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר תודה על התשובות, השאלות הבאות עדין פתוחות מבחינתי: 1) האם הספק הזה אמור להתחמם(Corsair 520HX) ? זה נורמלי? 5)האם מערכת קירור טובה.. כמו של זלמן(האם היא שקטה?) למשל תפתור לי את כל הבעיות של הטמפרטורות? תודה
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מערכת קירור טובה למעבד פשוט מקררת את המעבד, אבל לא את שאר החלקים.למעשה זו טעות לחשוב אל מאוורר למעבד בתור "מקרר". הוא בעצם מוליך את החום מהמעבד אל תוך המארז.בכדי שרכיבי המחשב יהיו קרירים יותר יש לדאוג לאיוורור של המארז עצמו.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים 1. ספק כוח מתחמם, זה טבעי, אין מה לדאוג 2. ספק מחברה שקר ישן עלול להתפוצץ מסיבות אחרות, אבל כשהעלית רזולוציה, מן הסתם גרמת לכרטיס ליצרוך יותר וואטים מה שסביר ששבר את הספק שלך 4. למרות שהמעבד גורם לחום לא קטן, יש עוד רכיבים שפולטים חום: כרטיס מסך, דיסק קשיח, ספק וכמעט כל רכיב אלקטרוני שעובדים לכן חשוב לשמור על קירור של כל המארז ולא לדאוג "רק למעבד" 5. ראה 4
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים תגיד תודה שלא התפוצץ לך הכרטיס מסך יחד איתו :screwy: אמרו לך שלא כדאי להשתמש בספק כזה אם כרטיס כזה אבל אתה :-X
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים אז אני מבין שהפיצוץ ששמעתי בבוקר היה מביתך יש לך מזל שה-HD לא הלך ביחד איתו כי בדרך כלל הרדיסקים מתים ביחד עם ספקי כוח שנופלים.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר תודה על התגובות. אז אני מבין שהיה לי מזל תודה בכל אופן. בנוגע לקירור המארז, על איזה מחירים מדובר? משהו שיספיק לי כשיש לי פרסקוט ארור וחם.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים פשוט תקנה כמה מאווררים למארזהשקעה של 100 שקל בערך למאווררים נורמלים.רק תבדוק לפני זה כמה מאווררים אתה יכול להתקין במארז, ובאיזה גודל.ויש פה באתר מדריכים על קירור של המארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.