עבור לתוכן

ET:QW BETA 2

Featured Replies

פורסם

PB דלוק, פילטרים מכוונים להראות את כל השרתים.. זה כל ההגדרת שצריך, לא?

חוץ מזה, שעכשיו אני לא יכול להכנס בכלל.. אח שלי חונק את רוחב הפס שלי עם האימיול שלו... (יקוללו הוט עם ה750K שלהם :pissed:)

• תגובות 66
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

PB דלוק, פילטרים מכוונים להראות את כל השרתים.. זה כל ההגדרת שצריך, לא?

חוץ מזה, שעכשיו אני לא יכול להכנס בכלל.. אח שלי חונק את רוחב הפס שלי עם האימיול שלו... (יקוללו הוט עם ה750K שלהם :pissed:)

כמעט בטוח שחשבתה על זה ..... אבל יש מצב שיש לך חומת אש דלוקה ?

פורסם

nope...

אין שומדבר אחר חוץ מזה של הווינדוס, והוא כבוי...

הבטא הראשון עבד מעולה... אבל זה מלא באגים :kopfpatsch:

פורסם

תנסה להתקין את המשחק מחדש :nixweiss:

נכון, ה hitbox ב ET לא מושלם, אבל מכאן ועד ל"מזייפת כל הזמן" זה הגזמה

כנראה שהיית מהאלה שמשחקים עם 5סנס :screwy:

מה זה 5סנס?

הוא היה מזייף גם עם סכין, לא משנה מה תגידו הקוד של ET לא משהו בכלל, הסיבה היחידה שאני לא מתיחס לזה כל כך היא שזה המשחק הראשון של SD, רואים שיפור ב ETQW אבל עדין אני לא זוכר משחק של ID שיצא במצב כזה (גם משחקים של ID בשיתוף עם RAVEN בדרך כלל יוצאים לשוק במצב טוב). אתם צריכים לזכור שהמשחק היה אמור לצאת אבל במקום זה עשו עוד BETA כי המשחק לא במצב שאפשר להוציא אותו.

פורסם

תגידו איך הגרפיקה של המחשק? אני זוכר תמונות ששם הוא ניראה מצוין ביותר.

פורסם

יש להזכיר שהמשחק בנוי על OpenGL שהוא קודים קודים קודים, שזה הרבה יותר קשה צרך לכתוב את כל הקודים.

הגראיפקה מצויינת(עדיפה על BF2, BF2142), אני מריץ את המשחק על הכי גבוהה שיש כולל +4 AA ו +16AF.

אם תרצו תמונות אני אביא

hugemouth בוא נשחק?

פורסם

כל פעם שאתה נכנס למשחק תבדוק אם יש מישהו בחברים שמשחק, אתה יכול לעשות JOIN לאותו שרת (עכבר ימני על החבר שמשחק ושם יש אפשרות להצתרף).

אני רואה טלויזיה עוד איזה שעה אני הולך לשחק (לא נישאר הרבה זמן לחופש :'( אין לי כוח לחזור ללמוד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים