פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים יש מצב מישהו נותן לי לשחק קצת בחשבון שלו? אני על סף מחיקת הבטא כי הסידיקי שלי לא עובד
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים יש מצב מישהו נותן לי לשחק קצת בחשבון שלו? אני על סף מחיקת הבטא כי הסידיקי שלי לא עובד אז למה שלא תפנה לFILEPLANET ותגיד להם שהקיי שקיבלתה לא עובד?
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר עוד לינק לבטא: http://www.humyo.com/F/14002321/NTQzZGY0OTIzMTRjM2MzZjIyNGVjOWVlYjkzYjUzODg=
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים אז למה שלא תפנה לFILEPLANET ותגיד להם שהקיי שקיבלתה לא עובד?זה לא שהוא לא עובדאני מכניס אותו וזה רושם לי שהוא כבר בשימוש,עוד אנשים קיבלו אותוהם חילקו סידיקים שיכולים לעבוד עד קיבולת מסויימת של אנשיםןהסידיקי שאני קיבלתי כבר מספיק אנשים השתמשו בו אז אני לא יכול כבר...יצרתי חשבון לשחק נגד המחשב בלבדוגם את זה אני לא מצליח כי אני לוחץ PLAY ובוחר מפה וכלום לא קורה!
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים יצרתי חשבון לשחק נגד המחשב בלבדוגם את זה אני לא מצליח כי אני לוחץ PLAY ובוחר מפה וכלום לא קורה!גם לי זה ככהכנראה הם חסמו את האפשרות לשחק נגד המחשב בבטא
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים תורידו מהטורנט הרבה יותר טוב מהקישורים של FILEPLANET. לדעתי הוא כמה רמות מעל ET, אני לא מבין איך אתם משווים אותו ל BF...הצלחתי להיות BEST SOLDIER בשרת עם 16 אנשים בסוף אני לא הולך לתת את ה KEY שלי המשחק טוב מידי והמפה טובה (יש רק אחת :'()
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים סוף סוף התקנתי אותו.. אבל אני לא מקבל שום שרתים!?!? הוא מחפש ומחפש אבל לא מוצא כלום
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים נגמרו הCD-KEY למשתמשים החופשיים, כעת נשאר רק לSUBSCRIBERS לעזעזל למישהו אולי יש CD-KEY מיותר במידה ומישהו מחק את זה?
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים שמתי לב שזה הקיי מהבטא הראשונה, אז אם השתתפתה בה וקיבלתה קיי בשבילה אתה יכול לשחק בבטא השנייה (תיכנס עם אותו משתמש שיצרתה בבטא הראשונה)
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים בראשונה היה פחות מקומות ופחות זמן.שיחקתי יותר משעה ולא התעדכן לי ה STATS בארת שלהם :'( באיזה שרתים צריך לשחק בשביל שזה ישמר?הלך לי טוב זה לא הוגן :-\ עוד פעם הייתי BEST SOLDIER אבל הפעם גם BEST LITE WEAPON ;D
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים לא נראה לי משנה באיזה שרת..מישהו יודע מה עם הבעיה שלי? למה לא מופיעים לי שרתים?
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים תנסה לשנות את ה FILTER ולהפעיל PB ואז תעשה NEW LIST.שום שיחקתי ועדין לא התעדכן ה STATS שלי :'( הולך לי טוב אני כל הזמן BEST SOLDIER ומידי פעם גם הכי מדויק או BEST LITE WEAPON. אני רוצה לראות את הראטיו שלי וכמה הריגות יש לי אבל משום מה כתוב לי ששיחקתי לפני 5 שעות ושהרגתי רק 10 =(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.