פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים אני ממש לא יודע מה לעשות , ואני מקווה שתעזרו לי . בהתחלה קופץ לי הודעה כזאת : ואז האינטרנט לא פעול (יותר נכון רק הדפדפנים , המשחקים וכל פועלים): עכשיו בשביל שזה יפעל ,אני עושה ככה : מוציא תקובץ מהתליכים: מוחק אותו : ואז זה פועל ... הקובץ שעושה תבעיה (עכשיו קוראים לו GniGGg.exe) נקרא כל פעם בשם אחר . ועד בעיה : יש לי ראוטר , וכשאני רוצה לעשות "repair" זה כותב לי ככה : (ראוטר RG60G של MSI ) הוירוס הזה אצלי כבר שבוע בערך וניסיתי למחוק אותו עם : Spybot - Search & Destroy Ad-Aware 2007 XoftSpySE NOD32 SpySweeper ושתמשתי ב: Registry Mechanic CCleaner שום דבר לא עזר . משהו יכול לעזור בבקשה ?
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מכיוון שאין פה שאלה בנושא רשתות ואינטרנט באמת, אלא פשוט בעיה עם וירוס - הועבר לפורום תוכנה.בכל מקרה, נסה אנטי וירוס אחר כמו AVASTכמו כן, אולי נסה גם את hijackthis
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים אני גם ממליץ על hijacjthis, אפשרות נוספת או במידה ו hijacjthis לא פותרת את הבעיה היא להוריד את הקובץ הבא http://downloads.andymanchesta.com/RemovalTools/SDFix.exe . לאחר שהוא יורד יש לחלץ אותו לתוך תיקייה, לבצע ריסטרט ולהכנס לווינדוס ב sade mode, להכנס לתיקייה ולהפעיל את הקובץ RunThis.bat. חשוב מאוד להכנס ב Sade mode אחרת התוכנה לא תעבוד. לאחר ההפעלה יופיע לך מסך עם אפשרות ללחוץ על Y בשביל לסרוק. תלחץ ותן לתוכנה לסרוק. בסיום הסריקה תתבקש שוב לבצע ריסטרט, הפעם תן לווינדוס להכנס כרגיל. בשלב הזה הסוס הטרוייאני אמור להיות כבר מוסר.דווח על התוצאות
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר השתמשתי בHijackThis וב SDFix וזה לא עזר :'( אני גם מנסה לחבר את המודם (הכוונה מנתק תראוטר ומחבר רק תמודם ) ואתרים לא פעלים .חשבתי על לפרמט , אבל יש לי מלא דברים ואני לא יכול למחוק אותם. :s05:
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים הסוס הטרויאני הוסר וכעת נשאר רק הבעיה של הגלישה, או שגם הסוס הטרויאני עדיין נמצא?אם הסוס הטרויאני הוסר, תנסה להריץ את התיקון הבא http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html. לפני ביצוע התיקון תגבה את הרג'יסטרי.לאחר התיקון יש צורך בריסטרט, עד לביצוע הריסטרט לא ניתן לדעת האם הוא פתר את הבעיה או לא
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר לא הייתי כל השבת בבית ובגלל זה לא כתבתי תגובה. אני חושב שהסוס הטרויאני נמחק (וגם התקנתי Kaspersky). אז עכשיו יש לי רק תבעיה של הגלישה. בקשר ל WinsockxpFix - אני לוחץ לגבות וזה עושה : ותודה לכל מי שעוזר לי !
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים עזוב את זה, אפשר לתקן את הוינסוק ב SP2 בצורה הזו :נסה את זהכנס לחיבורי הרשתתן קליק ימני על כל אחד מממשקי הרשת שלך ותעשה להם DISABLE ("בטל")(ממשקי רשת - Local area connection , בלוטות'ים ו-1394 למיניהם...)אם יש עוד חייגנים, או עוד חיבורי רשת כלשהם, מחק ובטל אותם בהתאם.כנס להתחל-הפעלהרשום את הפקודהnetsh int ip reset netshlog.txtתן אישור, חכה שהחלון השחור ייפתח וייסגרעכשיו באותה דרך הרץ את הפקודהnetsh winsock resetהפעלה מחדש למחשב (זה חשוב)שים לב, זה קריטי למחוק את החייגנים לפני זה, ולנטרל את ממשקי הרשת, כמו שאמרתי.ואז (אחרי ההפעלה מחדש למחשב)להפעיל מחדש את ה LAC של כ.הרשת שלך, ולראות אם הוא מושך אייפי עכשיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.