עבור לתוכן

ווירוס שלא נמחק...

Featured Replies

פורסם

התלבש לי איזה ווירוס או מה שזה לא יהיה על המחשב ואני לא מצליח להסיר את כולו. התקנתי SPYBOT ו SPY SWEEPER וחלק מהווירוס ירד אבל נשאר איזה סימן בTRAY וכל שניה קופץ איזה חלון ורושם SYSTEM ALERT! ואני לא יודע מה לעשות.

איך אפשר להסיר את זה????

פורסם

הדרך הכי בטוחה זה לגבות דברים שאתה צריך, לפרמט ולהתקין הכל מחדש ולבדוק את הגיבוי באנטיוירוס טוב ומעודכן לפני שאתה מעביר את הגיבוי בחזרה למחשב.

גם אם נגמרות התופעות של הוירוס ואנטיוירוס לא מוצא כלום זה לא אומר שהמחשב נקי.

תחשוב גם מאיפה זה היה יכול להגיע ואל תתקין כדי שזה לא יקרה שוב.

אל תתקין את התוכנה שממנה אתה חושב שזה הגיע.

פורסם

אני זוכר שגם לי היה משהו כזה פעם, שלא יודע אם זה אצלך כה אבל הוא עלה לי גם ב-SAFE MODE, ונמאס לי ממנו אז חיפשתי אותו ידנית ומחקתי. זה היה בעצם קובץ DLL ש"נדבק" לאקספלורר ונטען איתו כל הזמן. אתה צריך להשיג רשימה (לא יודע איך, תחפש) של הדברים שה-EXPLORER טוען, ולמחוק את זה משם (תחפש את זה ברג'יסטרי או שתמצא תוכנה שבודקת את כל ה-DLL'ים שהתוכנות מפעילות.

פורסם

תסרוק עם התוכנה hijackthis תוריד מהלינק הבא http://www.merijn.org/files/HiJackThis_v2.exe

אם אתה לא מכיר אותה, התוכנה עוזרת לך לזהות רכיבים מזיקים וחשודים שלא צריכים להימצא במחשב שלך.

תפעיל אותה ותסרוק. לאחר הסריקה יופיע לך LOG של התוצאות. תעלה אותו לפה או אפילו עדיף תעלה אותו לאתר www.hijackthis,de.

לאחר ניתוח ה LOG תוכל איזו רשומה מתוצאות הסריקה שקיבלת למחוק ובתקווה הספייוור שנמצא אצלך יופיע שם ויוסר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים