עבור לתוכן

WOW: Wrath of Lich King

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

BlizzCon 07: Wrath of the Lich King demo--LIVE!

Second World of Warcraft is unveiled, demonstrated in depth at Blizzard Entertainment's annual massing of MMORPG players in Anaheim.

By Brad Shoemaker, GameSpot

Posted Aug 3, 2007 1:07 pm PT

ANAHEIM, Calif.--It's an exciting opening day at Blizzard's massive fan convention, BlizzCon, where early-morning attendees had to choose between a line-up to play Starcraft II for the first time, and a seat at the first official unveiling of Wrath of the Lich King, the second expansion pack for Blizzard's runaway success, World of Warcraft. The expansion's existence was all but confirmed earlier this week after a series of information leaks from all over the Internet, but fans' excitement was as high as ever when Blizzard ran the first trailer for the expansion.

Lead designer Jeff Kaplan, level designers Cory Stockton and Tom Chilton, and producer Lee Sparks have all taken the stage to present a demonstration of Wrath of the Lich King firsthand. The demo will begin in moments, so stay right here to get all the gory details.

שימו לב שgamespot מעדכנים את העמוד הנ"ל בכל פעם שהנציג של בליזזארד מוסר מידע חדש על ההרחבה. (כרגע הוא עדיין נואם)

Live blog in progress. New posts will stream in automatically.

http://www.gamespot.com/news/6176111.html?tag=topslot;title;1

World of Warcraft: Wrath of the Lich King announced!

Blizzard is proud to officially announce the next World of Warcraft expansion set, World of Warcraft: Wrath of the Lich King! With the opening of the Dark Portal, and the renewed war to stop the Burning Crusade's destruction of worlds, the heroes of Azeroth have given little thought to the frozen wastes of Northrend and the terrible, ancient powers that wait there. Yet the brooding evils of the fallen Nerubian empire and their malevolent sovereign have not forgotten Azeroth...

World of Warcraft: Wrath of the Lich King will open the forbidding wasteland of Northrend to exploration by the hardiest adventurers. New levels of power, challenging new dungeons and encounters, an exciting new character profession, and the game's first hero class are just some of the new features awaiting players in Wrath of the Lich King.

http://blizzard.com/

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני במקומכם הייתי מטיל חרם על Blizzard. החברה הכי גדולה בשוק קרוב לעשור חולבת מזומנים משלוש מותגים. זה כל כך מגעיל. אני באופן אישית מחרים את בליזארד ולא אגע באף אחד מהמשחקים שלהם.

אפשר לחשוב, אז הם מהחברות העשירות יותר שעוסקות במשחקים. מה אתה חושב שזה כמו יצוא חלקים ויתחיל מונופול עכשיו? לא

תמיד תהיה תחרות ובינתיים יש המון חברות אחרות שמוציאות משחקים מעולים בידיוק ואפילו יותר משל בליזארד כמו Electronic Arts שיש להם מהמותגים היותר טובים..

ובכל מקרה, ככל שיש להם יותר כסף, אנו, הגיימרים, ולא רק אלא שמשחקים WOW, נהנה מזה... אני אישית מחכה מאוד למשחק הבא שיצא להם (לא SC2, היה לי את הר את הראשון מקורי פלוס הרחבה וזה לא תפס אצלי :P) וסביר להניח שלא אקנה אותו אלא אוריד אותו או משהו אבל אני כבר אומר לך שהוא יהיה להיט :jump:

פורסם

=

ואני שואל - איפה דיאבלו 3?!

>:(

יש גם את מחר, יש עוד תקווה. :cool2:

פורסם

אוהו

אני כבר רואה עוד מינוס 10,000 שעות מהחיים לכל אחד מ-9 מליון מעריצי המשחק המעפן הזה.

פורסם

:yelclap::jump::smile1:

המשחק הזה פשוט גאונ-י ! לא יכול כבר לחכות להרחבה. היא נראת מדהים !

טרולים מושלגים הינה אני בא !

פורסם

את WC כן ממשיכים, אבל לא כמשחק אסטרטגיה משובח :'( רק כהרחבות ל-WOW...

אני עצמי לא משחק בזה (ולא חושב לשחק) גם כי זה בתשלום, אבל בעיקר בגלל שאנשים מתמכרים לזה, ומאבדים את החיים שלהם, אני חושש שזה יקרה גם לי.

אתה יכול לנסות דמו חינם ל-10 יום. בגרסה האירופאית לא צריך מספר כ"א בכלל. אם ב-10 ימים האלה התחת מקבל את הצורה של הכיסא (או ההפך) סימן שאתה מכור ;D

מומלץ בחום :police:

פורסם

בליזקון נגמר ובליזרד עדיין לא הכריזה על המשחק המסתורי שלה, יש חדש עליו ? מושג קלוש מתי הם הולכים לחשוף אותו ?

פורסם

כשהשמש תהפוך למרובעת, דגים יתחילו לפטפט באידיש, העץ שליד החלון שלי יתחיל להצמיח עלים בתורכיז וכשמכונת הגילוח שלי תלמד להכין קפה.

פורסם

ההרחבות של WOW לא נקראות חליבה

ההרחבות של SIMS זה חליבה("הוספנו 25 רהיטים ועוד שכונה! וואו!")

ואתם אולי אומרים שהמשחק מעפן אבל 9 מיליון שחקנים (+המשחק עם הכי הרבה שחקנים בכל הזמנים) לא טועים

ומי שלא אוהב את המשחק הוא

1.לא אוהב RPG

2.לא אוהב MMO (אנטי סוציאלי)

3.לא יכול לשלם/לשכנע את ההורים לשלם

פורסם

4. לא רוצה להתמכר למשחק

פורסם

5. יש משחקים טובים יותר כמו CABAL ו 2MOONS.

גם המוזיקה היום גרועה בכל זאת מיליוני אנשים שומעים מוזיקה חדשה :nixweiss:

פורסם

5. יש משחקים טובים יותר כמו CABAL ו 2MOONS.

גם המוזיקה היום גרועה בכל זאת מיליוני אנשים שומעים מוזיקה חדשה :nixweiss:

מה עישנת?

פורסם

6.יש גם חיים (אחרי הכל)

יכול להיות שהמשחק מגניב ואפילו מושלם.

אבל בחיים לפעמים צריך לדעת להתכונן מראש לקראת מה אנחנו הולכים.

זה משחק ממכר וזו עובדה.

לא מתאים לי להתמכר למשחק אז אני אפילו לא אנסה אותו.

מה רע לי בחיים ככה? :hat:

פורסם

6.יש גם חיים (אחרי הכל)

יכול להיות שהמשחק מגניב ואפילו מושלם.

אבל בחיים לפעמים צריך לדעת להתכונן מראש לקראת מה אנחנו הולכים.

זה משחק ממכר וזו עובדה.

לא מתאים לי להתמכר למשחק אז אני אפילו לא אנסה אותו.

מה רע לי בחיים ככה? :hat:

אני לא מכיר אפילו בנאדם אחד שהתמכר...

רוב המתמכרים הם אסיאתיים (לא זו לא גזענות זו עובדה)

אם אתה בנאדם נורמלי ולא אחד שמתמכר לכל דבר (סיגריות סמים אלכוהול) אז אין לך ממש בעיה להפסיק...

פורסם

אחי אל תאמין המשחק ממכר כמו הרואין :smile1:

ברצינות אני התמכרתי לזה כשזה יצא וזה ממכר בצורה מטורפת, אני מרגיש שאין טעם לשחק במשחקים אחרי שמשחקים בזה ,

הם פשוט לא משתווים.

ודרך אגב בליזארד זה החברה האחרונה שצריך להחרים,הם משקיעים בלקוחות שלהם חבל"ז,לא תקבל תמיכה ומוצר מוגמר ואיכותי

כמו בבליזארד משום חברה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים