עבור לתוכן

WOW: Wrath of Lich King

Featured Replies

פורסם

בסגנון מסחטת הכספים של EA, בליזזרד מוציאים עוד הרחבה לWOW.

בתערוכת blizzcon הקרובה הם יחלקו beta cdkeys להרחבה (כנראה), אבל יציגו אותה רק בתערוכת המשחקים בגרמניה בעוד חודש.

עוד בblizzcon, פרטים על הסרט של Warcraft ואפשרות לקהל לשחק בגרסה מוקדמת של Starcraft 2.

http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofwarcraftwrathofthelichking/news.html?sid=6175938&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1

http://www.blizzard.com/blizzcon07/schedule.shtml

ואני שואל - איפה דיאבלו 3?!

>:(

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם לא ממהרים להוציא את המשחק .

יש להם פרה חולבת בשם WOW

מרחיבים פה מרחיבים שם

הכסף זורם אליהם ללא סוף.

פורסם

עד היום אני מרחם על האנשים שהתמכרו למשחק הזה שנקרא WOW, זה מקטין את הילודה בעולם וחבל

פורסם

לא נורא, פאנטים דתיים מאזנים את זה :silly:

האמת היא שגם אני מחכה ל-DIABLO III, לא יכול להיות שאחרי BAAL אין עוד אף אחד, רשעים אף פעם לא מתים, הם רק מתחלפים.

פורסם

דיאבלו 3 רק ב1012 =]

5 שנים יעברו כמו כלום...NOT

פורסם

אנחנו חיים בימי הביניים? ממתי?

פורסם
  • מחבר

דיאבלו 3 רק ב1012 =]

איפה מוכרים מכונת זמן? :P

פורסם

2012? חבל, כמה זמן עבר מאז יצא LOD? די הרבה... באמת חבל שאי אפשר לעשות אוברקלוק לשעון :cool2::smile1:

פורסם

עד היום אני מרחם על האנשים שהתמכרו למשחק הזה שנקרא WOW, זה מקטין את הילודה בעולם וחבל

ת'אכלס,יש לי המון חברים ,גיימרים רציניים,לא הם ולא החברים שלהם והחברים של החברים שלהם משחקים במשחק הזה.

ראיתי טריילרים,גיימפלייס,תמונות וכו.לא עשה לי את זה בשיט.

פורסם

מתי הם מכריזים על המשחק המיסתורי החדש שלהם ?

(זה או DIABLO 3 או מותג חדש כי הרחבה נוספת ל - WOW כבר הודלפה, SC 2 כבר הוכרז ואת WC הם לא ממשיכים וחבל מאד שכך).

פורסם

את WC כן ממשיכים, אבל לא כמשחק אסטרטגיה משובח :'( רק כהרחבות ל-WOW...

אני עצמי לא משחק בזה (ולא חושב לשחק) גם כי זה בתשלום, אבל בעיקר בגלל שאנשים מתמכרים לזה, ומאבדים את החיים שלהם, אני חושש שזה יקרה גם לי.

פורסם

WOW ו - WC הם שני דברים שונים מבחינתי.

ואני לא אוהב MMORPG כי אני שחקן סינגל ולא מולטי מטבעי.

פורסם

מה דאמבו 3? לא נהנתי מהשני כמו מהראשון אז מהשלישי?

סטארקראפט 2 יהיה טוב... ומה WOW מעניין את כולם ?

פורסם

אני במקומכם הייתי מטיל חרם על Blizzard. החברה הכי גדולה בשוק קרוב לעשור חולבת מזומנים משלוש מותגים. זה כל כך מגעיל. אני באופן אישית מחרים את בליזארד ולא אגע באף אחד מהמשחקים שלהם.

פורסם

אני רק רוצה להזכיר לך ש ID מוצאימים משחקים משנת 1991 או 1992 וכל המשחקים שלהם זה DOOM ,Q ו WOLFENSTIN (לא בטוח שכתבתי נכון חחח), אנחנו ב 2007 ולפני שנתיים או משהו כזה יצא DOOM3 שנה שעברה יצא Q4 והשנה יוצא ETQW, גם הודיעו את RTCW חדש :lol:

WOW משחק גרוע, CABAL ו 2MOONS יותר טובים ממנו והם בחינם.

באמת הגיע הזמן ל DIABLO חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים