פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים קניתי לאחותי הקטנה ליום ההולדת FIFA 06 (בת 8 טומבוי ) המשחק רץ נפלא על הגדרות מדיום על המפרט הבא AMD x2 3600 512Mb http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1165&maincat_no=1&cat2_no=171 אבל על המחשב לי הוא נתקע ולא מגיב טוב מישהו יודע מה לעשות??
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים יש לך משחקים אחרים? ואיך הם זזים? ולמה יש לך Service Pack 1 ?[ולמה קנית פיפא 06 לאחות? ח ח אני חושב יש משחקים אחרים שיותר מתאימים] למרות שהאמת כל המשחקים האלה למשל ציקן ליטל וכו.. הם די לא קלים. אני לא רואה ילדים שעוברים שלבים שם. אישתי אפילו מתקשה [אני עוזר לה מתי שנתקעת אבל באמת שהם די קשים לגילים הקטנים]
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר קניתי לה כי זה משהיא בקשה (היא אבוגבר) יש סרבר פק 2 זה לא מעודכןכל המשחקים עודים חלק אפילו חדשים כמו DIRT וLP רצים יותר יפה מזה
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים קניתי לה כי זה משהיא בקשה (היא אבוגבר) יש סרבר פק 2 זה לא מעודכןכל המשחקים עודים חלק אפילו חדשים כמו DIRT וLP רצים יותר יפה מזהחח אבוגבר. מוזר שלא עובד לך טוב.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר הבאתי מחבר שלי את 2007 והוא רץ חלקניסיתי לעשות עידכון ועכשיו הוא נופל אחרי הטעינת משחק אבל התפריטים עובדים יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.