פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים אוקיי אז אחרחי מאמצים רבים כנראה גיליתי מדוע נוצרים המסכים הכחולים. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך קבל רשת. כאשר אני מחבר את המחשב השני למחשב שלי כדי שהרשת תעבוד נוצרים מסכים כחולים. כשאני מנתק אותו מהמחשב שלי אין... מה עליי לעשות? ד.א אני כמעט בטוח שהקבל רשת תקין כי התחברתי איתו לאינטרנט דרך המודם של הכבלים ולא היו לי בעיות . אשמח לתגובות ...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים סטיקי זהו הנושאים הראשונים בכל פורום..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר כן קראתי את זה 1000 פעם הבעייה היחדיה זה שמשום מה המחשב שלי לא יוצר קבצי Minidump אז אני לא יכול לנתח את הבעייה בגלל זה ולכן אני לא יודע מה לעשות !
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים היה לי אותו דבר!בלו ga-m55plus-s3gהחלפתי לוח לrev2.1 [היה לי מקודם rev 1.1]כמובן האחריות החליפה לי...והבעיות נפסקו, זה היה כשחיברתי רשת שהיא 10mbitאבל כשחיברתי 100mbit ישירות מהראוטר זה לא עשה בעיות...איזה לוח יש לך?
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר במחשב שלי יש לוח asus m2n sli deluxe ובמחשב השני יש abit nf7- sזה אומר משהו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.