עבור לתוכן

בעיה ב hitman:blood money

Featured Replies

פורסם

התקנתי,זז לי איטי אחושילינג

נכנסתי לאתר של EIDOS וכתבתי לו אם אני יכול להריץ את זה אז הוא אומר לי שאני צריך דרייברים של קול ווידאו

כבר התקנתי את כל הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך ויש לי DX9.0C

עכשיו קורה בזה משהו מוזר ...קניתי לפני כמה ימים את ה1950XT וכתוב לי את הדבר הבא..

Video Card

Minimum: 64 MB Direct3D DirectX 9.0 compliant video card supporting pixel shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX+ / ATI Radeon 9500+)

You Have: ATI Radeon X1200 Series (ATI Radeon X1200 Series (0x791E))

ראיתי את הכרטיס בתוך המארז שזה 1950XT זה לא נראה לי הגיוני

פורסם

תמחק דרייברים ישנים שהיו לך לפני ה1950

פורסם
  • מחבר

ואיך אני עושה את זה אחי!?

פורסם

פשוט תתקין חדשים מהאתר של ATI.

פורסם

לי אישית היטמן 4 לא זז על X1950 PRO וזה לא בגלל שהוא לא יכול להריץ אלה אי תאימות משהו כזה. [ויש עוד כמה שלא זזים] . וב6800 זז לי חלק רצח.

איזה מעבד יש לך?

פורסם
  • מחבר

1950xt

פורסם

שאלתי מעבד אחי לא כרטיס מסך

פורסם

קודם כל HITMAN BM זה פורט, דבר שני אני יודע יותר נכון שמעתי שיצאו שני פא'צים והאחרון שביניהם מתקן בעיות תאימות לחלק מהכרטיסים כולל ATI, ומתקן המון באגים בביצועים ומשפר אותם משמעותית, לי היה היטמן וב512MB זיכרון ועל ה7600GT שלי בדיוק לפני שנה הרצתי אותו על הכי גבוה עם כל הפילטרים ללא בעיות וזה עוד היה עם SEMPRON 2800+.

פורסם

קודם כל HITMAN BM זה פורט, דבר שני אני יודע יותר נכון שמעתי שיצאו שני פא'צים והאחרון שביניהם מתקן בעיות תאימות לחלק מהכרטיסים כולל ATI, ומתקן המון באגים בביצועים ומשפר אותם משמעותית, לי היה היטמן וב512MB זיכרון ועל ה7600GT שלי בדיוק לפני שנה הרצתי אותו על הכי גבוה עם כל הפילטרים ללא בעיות וזה עוד היה עם SEMPRON 2800+.

ואני הרצתי אותו עם פנטיום 4 3.0 1גיגה זיכרוןל ו6800GS חלק הכל שיא גרפיקה. בלי פאצים ובלי נעליים.

פורסם

"אני הרצתי אותו עם פנטיום 4 3.0 1גיגה זיכרוןל ו6800GS חלק הכל שיא גרפיקה. בלי פאצים ובלי נעליים."

זה עונה לך על השאלה? הוא לא אמר שהוא הישתמש\ניסה את הפאצים.

לפותח התראד:

תעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלך לגירסה 7.7, ועם עדיין יש את הבעיה של האיטיות, תתקין פאץ לשמחק, אוליי זה יעזור לאיטיות.

פורסם

תגיד מה יש לך? רק הוספתי שגם לי במערכת אחרת זז חלק.

פורסם

"אני הרצתי אותו עם פנטיום 4 3.0 1גיגה זיכרוןל ו6800GS חלק הכל שיא גרפיקה. בלי פאצים ובלי נעליים."

זה עונה לך על השאלה? הוא לא אמר שהוא הישתמש\ניסה את הפאצים.

לפותח התראד:

תעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלך לגירסה 7.7, ועם עדיין יש את הבעיה של האיטיות, תתקין פאץ לשמחק, אוליי זה יעזור לאיטיות.

אמרתי לו שינסה את הפאצים ושיעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך.

פורסם

דרך אגב אם אני לא טועה אז הורדתי פאץ וגם דרייברים מעודכנים ולא עזר. אני מתכוון למחשב אנוכי שלי. [לא יודע מה הבעיה או מעבד כפול ליבה או הכרטיס מסך]

פורסם
  • מחבר

יש לי 4400 אלטון כפול ליבה

פורסם

יש לי 600X PRO ועידכנתי מ 1.00 ל 1.2 וזה פתר את האיטיות !! איזה כיף...

תגידו, איך זה יכול ליהיות שזה רק 10 מגה וזה פתר בעיה כל כך גדולה ? או שזה שינה רק כמה שורות קוד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים