פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אין לי בעיה עם חוקים.אתה מוזמן לשנות לי את הכותרת. אין לי מושג מה אתה רוצה ממני.יש חוקים לגבי כותרות בפורוםאם היית נותן שניה מזמנך לקרוא היית יודע את זה
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אני ממליץ שתשנה אותה למשהו כמו "קניתי 8800GTS, והביצועים נמוכים מהצפוי - מה עשויה להיות הבעיה?".
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מסכים.בכל מקרה, לדעתי הבעיה היא במעבד.משחקי BF ידועים כטוחני מעבד. לדעתי שם הבעיה.עם זאת, זה עדיין מוזר שאתה לא מרגיש הבדל בין 6600GT ל 8800 כלשהו.תנסה להעלות את הפרטים הגרפיים. אם ה FPS נשאר אותו דבר- הרי שהגרפיקה היא לא המגבילה.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים RightInTheFace, אתה מקבל אזהרה ראשונה על כותרת לא חוקית ובשלישית תהיה בצרות.ננעל.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים קודם כל, אינני מנהל יותר שום פורום. וגם אם כן, לקבל ביקורת זה לא רע.ואם כבר ביקורת, דניס, אתה נטפל לזוטות. אין לי תואר ראשון בכתיבת כותרות. ההטפלות שלך לכותרות במקום להתייחסלנושא עצמו מלמדת עליך דבר או שניים. זה לא שכתבתי כותרת כזו שמוציאה מהכלים. אבל, לא לשם כך אני פה.לא מקובל עליי שפה שכזו. מי שאפשר ללמוד עליו דבר א שניים זה אתה, שחושב שחוקי הפורום לא חלים עלייך.בכל מקרה, במקום לנסות להפנות אצבע מאשימה על דניס שמנהל את הפורום בצורה הטובה ביותר, תסתכל על עצמך פעם הבאה.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אני חושב שמגיע לו מיוט לשבועיים. מי שלא מכבד את חוקי הפורום ומזלזל במנהליו - שלא יהיה פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.