עבור לתוכן

המלצה לתוכנה לצפייה בטלויזיה במחשב

Featured Replies

פורסם

היי אנשים

קיבלתי מסך 19" רחב חדש, והפכתי אותו לטלויזיה שלי במקום ה-20" הישנה שלי.

אני צופה ע"י חיבור הממיר לכרטיס המסך שלי [ע"י Vivo] ומשתמש בתוכנה Dscaler לצפיה.

זו תוכנה ממש לא נוחה, אבל זו התוכנה היחידה שאני מכיר שיכולה לשמש אותי לכך, אבל כמובן שיש תוכנות אחרות ובטח גם יותר נוחות, אז אני אשמח לקבל שמות של כמה כאלו מכם.

תודה מראש

גיא

פורסם

האמת ש DScaler היא הטובה ביותר וכשראיתי את הכותרת של הת'רד נכנסתי בשביל להמליץ בדיוק עליה..

מה לא נוח בה?

פורסם
  • מחבר

היא לא מסוגלת לקלוט אודיו ממקור אחד ווידאו ממקור אחר... [או שאני סתם לא מצליח להגדיר את זה נכון]

[לכניסת ה-Vivo יש כניסה רק לוידאו, ואני חיברתי את הסאונד לכרטיס קול. אני חייב לכבות את הממיר או את ה-Line-in כל פעם כשאני מסיים לצפות, כי אחרת הסאונד עובד כל הזמן. גם משום מה כל פעם שאני מבצע פעולה בתוכנה היא משתיקה את ה-Line-in]

פורסם

לצפיה במחשב? ברוב המפרטים המומלצים לקולנוע ביתי, INTEGRAL ממליץ על SAGE TV. לי עצמי אין שום מושג עליה, אבל אם אינטגרל כתב את שמה במקום ציבורי כמו מדור המפרטים המומלצים, סביר להניח שהוא כתב את זה מניסיון אישי

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה הזו והיא באמת נוחה בהרבה ויש לה הרבה יותר פונקציות, אבל יש לי שאלה אחת- איך אני מבטל את ההקלטה האוטומטית של התוכן שאני צופה בו? [זה מקליט את שידורי הטלויזיה שעתיים אחורה].

פורסם

זה כבר תשאל את INTEGRAL, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי, פשוט אין לי מושג :-\

פורסם
  • מחבר

טוב, הצלחתי לסדר את בעיית הקול של ה-Dscaler וחזרתי אליו כי ב-SageTV יש דיליי בלתי נסבל בגלל ההקלטה תוך-כדי הצפייה שאני לא מצליח לבטל.

אני קונה שלט MCE של מיקרוסופט, ורציתי לדעת אם קיימות הגדרות שלט בתוכנה [או שצריך להשתמש בתוכנה נוספת], ואם כן, מישהו יודע איפה ההגדרות לשלט בתוכנה [לא מצאתי...]?

פורסם

תקנה כרטיס טלווזיה פשוט של לידטק וכבר תקבל איתו שלט.

גם יהיה לך שלט, וגם מקור איכותי יותר ל VI.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי להוציא על זה עכשיו יותר מה-250 שאני מוציא על השלט. אם ידועה לך דרך להפעיל את השלט בלי שאני אצטרך לקנות עוד אביזרים אני אודה לך מאוד.

פורסם

leadtek winfast tv 2000 global עולה פחות מ 250 שקל.

בנוגע לשלט, אני לא מכיר. מצטער.

סביר להניח אבל שאתה מקבל איתו תוכנה מתאימה שמאפשרת לתכנת את הכפתורים בהתאם לתוכנה הרצוייה.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מקווה שהוא יתאים. מקסימום אני אסתדר עם ה-SageTV איכשהו, הוא בטוח תומך בשלט.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים