פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אני מחפש משחק בסגנון של far cry או של Ghost 2 שאני מת שיצא המשחק המלאיש למשהו להציע משחק בסגנון הזה? ושיהיה גרפיקה יפה מאד .ושלא יהיה משחק ישן מדי .כמה שיותר חדש.העיקר גרפיקה יפההמשחקים שאני מכיר.Half-Life 2far cryCall of Duty 2bettefeld 2142igi 2Ghost 2Quake 4אל תביאו לי משחק בסגנון של max payne 2 שרואים את הבנאדם ולא את האקדח .וגם לא משחק כזה ישן עם גרפיקה ישנה.יש משחקים שאני לא שיחקתי בהם אבל אני מכיר אותם מהסידרה החדשה שלהם Call of Duty 1 ו Ghost 1 .איך הם משהו שיחק בהם?{את השאר אני מכיר}תודה מראש
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר Quake 4 גרפיקה מגעילהאני מכיר אותו .אני יוסיף אותו לרשימה .תודה על השאריש לעוד משהו להציע אשמח לשמוע.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים DOOM 3 + ROECOJGUNSERIOUS SAM 2PAINKILLER + BOOHBF2SW:REPUBLIC COMMANDOPROJECT SNOWBLINDBROTHERS IN ARMS: ROAD TO HILL 30 + EARNED IN BLOODSWAT 4 + TSSCONDEMNED:CRIMINAL ORIGINSCALL OF CTHULHU:DARK CORNERS OF THE EARTHARMED ASSAULTTHE CHRONICLES OF RIDDICK:EFTBBיש עוד כמה משחקים שנראים טוב אבל אבל הם גרועים ולא שווה לבזבז עליהם זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.