עבור לתוכן

בעיה מסך כחול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה כשה אני משחק במשחק Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אחרי כמה דקות של משחק הוא נתקע לי ומראה לי את המסך הזה ואני לא יוכל לעשות שום דבר אני חייב לעשות RESAT למחשב מפרט המחשב שלי הוא AMD X2 3800+ זיכרון 1G DDR2 667 וכרטיס מסך GEFORCE 7600GT מערכת הפעלה XP PRO SP2 הנה תמונה

dsc00148xy1.th.jpg

:s05:

פורסם

תריץ MEMTEST

כנראה שהזכרונות שלך התפחלצו...

פורסם
  • מחבר

תריץ MEMTEST

כנראה שהזכרונות שלך התפחלצו...

איך אני מריץ את ה MEMTEST אם אתה יכול להסביר לי :nixweiss: זה קורא לי רק במשחק הזה יש מצבים שבהם אני יכול לשחק איזה 20 דקות אבל מעל זה הוא יוצא אני משחק את המשחק על VERY HIGH וזה זז חלק אני ניסיתי גם להוריד את הגרפיקה ל LOW זה בכול זואת נתקע לי

פורסם

צריך להשיג דיסק בוט שלו ואז לעשות ממנו בוט.

משם הוא כבר יסרוק את הזכרונות!

פורסם

יש בסטיקי מדריך

פורסם
  • מחבר

אוקי עשיתי את הבדיקה לשתי הזיכרונות שלי יש לי 2 של 512 DDR2 663MHZ שניהם בסדר והוא לא מראה לי שום שגיאות אחרי ניסיון נוסף לשחק במשחק אחרי הבדיקה שיחקתי קצת יותר זמן ::) אבל אחרי משהו כמו 30 דקות זה קרס שוב ושוב הראה לי את המסך הזה מה זה יכול להיות אם כבר :s07: לפני שאני מתחיל לשחק במשחק ה COMMIT CHARGE שלי הוא 250 אם זה משנה אני לא יודע בבקשה תעזרו לי תודה

פורסם

לפי הודעת השגיאה יש לך בעיה עם הכרטיס קול שלך.

יש לך כרטיס קול מובנה של REALTEK במקרה?

תנסה לעדכן את ה DRIVER שלו.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער שאני משגע אבל ניסתי עכשיו להריץ את ה METEST על זיכרון אחר ועכשיו כשה אני רוצה להעתיק את הקבצים זה מה שהוא אומר לי, מה זה ? 36122342fb3.th.jpg[/url

ניסיתי גם דיסקתים אחרים אבל אני מבין שזה לא הבעיה יאללה עם המחשב הזה רק לפני חודש עשיתי פורמט

פורסם

יש סיכוי טוב שהבעיה היא עומס על הספק שלך...

איזה ספק יש לך?

או שיכול להיות שהוא לא תקין...

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי טוב שהבעיה היא עומס על הספק שלך...

איזה ספק יש לך?

או שיכול להיות שהוא לא תקין...

יש לי ספק של ATX 500W 24PIN[br]פורסם בתאריך: 1.08.2007 בשעה 22:42:42

לפי הודעת השגיאה יש לך בעיה עם הכרטיס קול שלך.

יש לך כרטיס קול מובנה של REALTEK במקרה?

תנסה לעדכן את ה DRIVER שלו.

וואי אחי אני התקנתי את ה DRIVER הכי חדש לכרטיס קול ניסיתי לשחק שיחקתי איזה שעה וחצי וזה לא יצא לי אם זה באמת מזה אז תודה רבה לך אחי אני לא חשבתי שזה יכול להיות בגלל הקול :kopfpatsch: תודה בכול אופן

פורסם

שמחתי לעזור ואני מקווה שהבעיה נפתרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים