עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך באפיק AGP8X תקציב 550

Featured Replies

פורסם

הוא בסדר (לא גרוע ולא משהו יוצא דופן) אבל ל - OC גבוה תצטרך משהו טוב יותר.

כמה שנות אחריות אתה תקבל עליו ?

פורסם

מוכרח אני לשאול את הקונה המאושר,

מדוע להשקיע יותר מ300 ש"ח בכרטיס AGP? אם המחשב מבוסס על AGP בכלל, אז סביר להניח שהוא יחזיק אותך לכל היותר [מבחינת זיכרון ומעבד] כשנה, שנה וחצי אם אתה אדם סבלני במיוחד....

שים איזה 9600PRO או XT ותחייה עם זה לדעתי, לא?

וואלה, באמת שיוסיף מפרט, ההערכה שלי פה היא על "עיוור" כי אין לי מושג מה כבר יש לו :-X

פורסם

ופותח הדיון, עליך להוסיף את המפרט המלא שלך להודעה הראשית.

פורסם

מסכים עם זה שמעליי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

דניס , יש עליו 3 שנות אחריות..

ולבחור ששאל, אישית המחשב מספק אותי על הכיפאק, אני לא רואה למה לזלזל בו..

אני לא כל כך משוגע על משחקים חדשים, (אני עדיין חורש על המשחק דום), אני משדרג מנוחות בלבד..

כלומר לי לא מפריע לשחק על רזולוציה של 800*600 וLOW detail..הכרטיס החדש יספק לי נוחות בלבד לא ביצועים מטורפים.

המפרט : מעבד 2.8 אינטל (התחלתי אוברקלוק על 3.250 מגה יציב, מחכה להמשיך)

לוח אם : ג'יגהבייט 8S648FXP-RZ

זיכרון: ג'יגה זיכרון של kingston

הכל ברוח טובה ;D

פורסם

שמע ידידי

אין זלזול בכלל, למעשה אני חושב שציינתי את הפרט שאין לי מושג אם מה שאמרתי נכון - כי לא ידעתי מפרט.

ולמעשה גם עכשיו אין לי מושג מה המפרט שלך. הפרטים שנתת הם שוליים לחלוטין, קינסטון זו חברה מאוד גדולה שמייצרת המון סוגי זכרונות, אי-אילו זכרונות? [כמובן שDDR, אבל איזו מהירות, תזמונים או לפחות שם דגם]

איזה מעבד? P4....? PD?....... P3?

מאיפה לי לדעת? ואיך אני יכול לדעת איזה דגם, כמה קאש, כמה FSB..... וכו'? :S

בכל מקרה, אם אלו הדרישות שלך, אז בכלל אני לא מבין למה להשקיע בכרטיס מסך כל כך הרבה?..... 800*600 עם הגדרות נמוכות כשמשחקים כמו LOST PLANET לא מרגשים אותך..... מה אתה צריך בכלל כרטיס מתקדם? :o

ומה אתה מחשיב לנוחות? כי הVIVO של אנוידיה נורא.

פורסם

המעבד שלו הוא בטח NORTHWOOD/PRESSCOT S478.

התזמונים והמהירות של הזיכרון זה עניין שולי לחלוטין וגם הפרטים של המעבד כמו הקאש והבאס (וגם אין P3 במהירות הזאת :lol:).

עם כל הכבוד אין צורך להתחכם פה.

לדעתי הוא עושה קנייה משתלמת מאד למחיר שהוא משלם.

ותחשוב גם שהוא יוכל לשחק בהגדרות נמוכות יותר זמן עם הכרטיס הזה מאשר עם מה שיש לו עכשיו ואולי אם יתאפשר לו הוא גם יעלה אותם כי כשמופיעים האמצעים מופיע גם הצורך.

פורסם
  • מחבר

אהלן כרייסט גבר, בקשר למה שרשמת..

אני חושב שדניס סיכם את העניין פה...בתכלס המפרט בגדול מה שנתתי לך (אם עדיין תרצה אוכל לתת לך את הפרטים האלו יותר מאוחר כשאחזור)

דניס תודה! אגב, ביררתי בחנות וזה כרטיס של פאליט :(

אין אפשרות בשום דרך לפתוח צינורות בכרטיסים שלהם?

פורסם

אני חושב שלא.

אתה ווידאת שהוא 256BIT ו - GDDR3 ? כי יש אנשים קיבלו כרטיסים עם 128BIT GDDR3 ועם 256BIT GDDR.

פורסם
  • מחבר

כן זהו! זה הדבר הראשון בוודאות שאני יודע, הכרטיס הוא 256 מ"ב ו256 ביט כולל GDDR3, אין לי בעיה עם החנות..הבן אדם אני מכיר אותו כמה שנים ואין ספק לגבי האיכות של המוצרים שלו, מה שאתה מזמין זה מה שאתה מקבל.

אגב הכרטיס צורך המון חשמל?

כי הספק שלי של חברת color-it 450 W GOLD ..

במסילת ה12 רשום שהוא נותן 19..זה יספיק?

פורסם

כנראה יחזיק אבל עם ספקים ג'נריים אף פעם אי אפשר לדעת...

תחליף בהזדמנות הראשונה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שעוד חודש ומשהו אני יקנה enermax 450 שיחזיק כמו שצריך ..

על הכיפאק דניס מחר שאני יקבל את הכרטיס בע"ה אני אפרסם תמונות והתקדמות OC.

ד"א אם לא מפריע לך מחר , תביא לי איזשהו מדריך ספציפי לכרטיס (אם אפשרי בכלל) לפתוח צינורות..

עריכה: כן, אני לא עצלן חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים