עבור לתוכן

שעון מעורר למחשב

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם יש תוכנת שעון מעורר למחשב כדי שאני יכוון את השעון במחשב כדי להתעורר.

פורסם

חשוב - תמצא אחד שיש לו FADE OVER X MINUTES

כמו זה למשל :

http://www.ornj.net/software/citrus/

(אני משתמש בו)

למה זה חשוב ? סיפור ישן ישן :

אורלי, השעון שלך מעולה, הפיטצ'ר של "FADE OVER X MINUTES" עשה לי את זה

אני שם אותו על FADE 5 minutes וקם רגוע לגמרי

את לא יודעת כמה זה היה חסר לי

לפני שהשתמשתי ב FADE שלו, עוד עם השעון האחר, ממש שלשום -

קרה לי מקרה (מצחיק האמת, אתם בטוח תקטלו אותי אחרי זה) - זה היה מזעזע..

הייתי לבד בבית, והלכתי לישון ב-3 , והייתי צריך לקום ב6 וחצי בבוקר

אז שמתי שעון , עם שיר רועש , שיעיר אותי (judith של A Perfect Circle)

עכשיו, כשקמתי בבוקר מתוך חלום ישר למוזיקה מפציצה, הלכתי כמעט למות מאיזה התקף לב,

התעוררתי בפרץ של בומים, שהרמקולים שלי הפגיזו בווליום די עצבני, מתוך חלום, ובמשך כמה שניות לא הבנתי מה קורה ומה הרעש

הייתי בפחד לא נורמלי , הלב שלי דפק מהר מאוד, נכנסתי מתחת לשמיכה בטירוף כמו ילד קטן וצרחתי "אבבבאאאא" (ואני בן 24..)

(וזה בחיים לא קרה לי לפני זה)

כל זה נמשך ממש 2-3 שניות

אחרי כמה שניות הבנתי שזה הפאקינג שעון ששמתי במחשב, קמתי וכיביתי את זה

אח"כ לא הבנתי למה לכל הרוחות צרחתי... זה היה כ"כ מוזר ומצחיק להסתכל על זה אחרי כמה שניות.

מה שכן, זאת הייתה דרך מאוד אפקטיבית להתעורר ממש מהר ולהמריץ את כל הגוף למצב מלא אנדרנלין מטורף.

אולי הייתי בתוך חלום משונה, לא יודע..

בקיצור, אחלה פיטצ'ר ה FADE OVER X MINUTES הזה, מהיום והלאה זאת הדרך שלי לקום... בלי צרחות :smile1:

פורסם

אצלי שמתי לב שכאשר אני חייב לישון פחות מ-7 שעות (אני צריך 8) אז אני קם הכי רגוע ועירני אם אני מעיר את עצמי שעה לפני הזמן בצלצול (חזק) בודד של 5 שניות. זה מכניס את המוח שלי מיידית למצב של "יש לך עוד שעה לישון אז תנצל אותה הכי טוב" ואכן מייד אני שוקע לשינה עמוקה ויעילה. כמובן אחרי שעה אני מעיר את עצמי כל עשר דקות (3 פעמים), שוב עם צלצול של 5 שניות. לא צריך יותר מזה.

במקרה שלי הכי נוח לי לשלוח לעצמי SMSים מתוזמנים בעזרת תזכורות Google Calendar.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים