עבור לתוכן

מחפש משחק מחשב עם דגש על טנקים

Featured Replies

פורסם

נהיגה\הפצצה בטנקים במלחמה.

משהו כמו "סימולטור לטנקים".

יש למישהו רעיון?

פורסם

BF2 יהיה נחמד

אבל רק בגדר הנחמד.

פורסם

Tanarus

http://tanarus.station.sony.com/main.jsp

אני לא בטוח אם אפשר לשחק בזה חינם יש תשלום חודשי של כ7$ אבל אני לא בטוח מה מקבלים בשביל זה ב Tanarus . התשלום כולל גם cosmic rift שזה משחק דומה מאוד ל continuum (קרבות של ספינות top down shooter ) וInfentry שזה משחק top down shooter עם חילים רובים ורימונים יש משחקים עם רכבים (זה המשחק שאני שילמתי בשבילו). היו פעם משחקי סימולטור של טנקים אבל הם לא הצליחו אז הפסיקו לעשות כאילו.

בBF2 יש רכבים שמשולבים בתוך FPS בדרך מאוד מוצלחת אני חושב שיש רכבים בכל סדרת BF לפחות במשחקים החדשים יותר.

פורסם

SCORCHED EARTH הנוסטלגי.

וברצינות:

STEEL BEASTS

PANZER ELITE

iM1A2 Abrams

Tanarus

Armored Assault

M1 Tank Platoon II

T-72: Balkans on Fire

Panzer Commander

Spearhead

Armored Fist 2 - M1A2 Abrams

פורסם

חחחחח dennis14 הרגתה אותי עכשיו PANZER ELITE (דרך אגב גם לי קוראים דניס)

פורסם

SCORCHED EARTH הנוסטלגי.

וברצינות:

STEEL BEASTS

PANZER ELITE

iM1A2 Abrams

Tanarus

Armored Assault

M1 Tank Platoon II

T-72: Balkans on Fire

Panzer Commander

Spearhead

Armored Fist 2 - M1A2 Abrams

דניס,אתה פשוט אנציקלופדיית משחקים :yelclap:

פורסם

זה לא היה כל כך קשה, פשוט נכנסתי ל - GAMERANKINGS (האתר השימושי ביותר למשחקים אחרי GAMESPOT) ובאופציית החיפוש המתקדם בחרתי שיראו לי את עשרת סימולטורי הטנקים עם הדירוג הגבוה ביותר מאתרי הביקורות.

פורסם

טעיתי בקשר ל Tanarus לשמחתי משחקי sony station עכשיו :jump1: חינם !!! :jump1:

איזה כיף רק חבל שצריך ספק אינטרנט ממש טוב לקבל פינג פחות מ300 לחוף המערבי של ארה"ב.

פורסם

הקרבות טנקים הכי טובים ששיחקתי בהם היו בפלאשפוינט המקורי , יש איזה 3-4 משימות ארוכות בהתחלה חייל רגיל בטנק , ואחר כך מפקד טנק , ובסוף מפקד מחלקה של טנקים... הכל מציאותי וממש מאתגר.

אבל כל הכיף זה היה ליצור משימות של קרבות טנקים במשחק .. זה היה אחד הדברים הטובים שהיו במשחק הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים