פורסם 2007 ביולי 3118 שנים לאחר כחצי דקה עד דקה של משחק ברשת, זה יוצא לי מהסרבר ואני מקבל את ההודעה הבאה: למשהו יש מושג איך אפשר לפתור תבעיה הזאת ? תודה.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים או שעשית Disable לתוכנה ואפשר לפתור את זה באילתור שלי שאני חושב שיפתור את זה כנס לתקייה של COD2 חפש שם באמצעות F3 קובץ בשם "pbclgame.cfg" חפש שורה "cl_punkbuster" הערך שלה אמור להיות 1 אם הוא 0 שנה אותו ל1 דבר שני תוריד את הקובץ הזה לתיקייה pb/htm http://evenbalance.com/downloads/cod2/wc001719.htm בהצלחה.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר כן, אתה חייב להתקין תוכנה שמונעת ציטרים בשם "punkbaster". יש לך איזה קישור לתוכנה? בנתיים עוד לא מצאתי. או שעשית Disable לתוכנה ואפשר לפתור את זה באילתור שלי שאני חושב שיפתור את זה כנס לתקייה של COD2 חפש שם באמצעות F3 קובץ בשם "pbclgame.cfg" חפש שורה "cl_punkbuster" הערך שלה אמור להיות 1 אם הוא 0 שנה אותו ל1 דבר שני תוריד את הקובץ הזה לתיקייה pb/htm http://evenbalance.com/downloads/cod2/wc001719.htm בהצלחה. החיפוש לא מוצא תקובץ pbclgame.cfg , אתה בטוח שככה הוא נקרא ?
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים pnkbstrb.EXE זה תהליך כלשהו של הפאנקבאסטר... יכול להיות שאתה ביטלת אותובכל מקרה תתקין מחדש את הפאנקבאסטר ותן לו לעדכן את עצמויש גם תהליך שנקרא pnkbstra.EXE זה גם תהליך כלשהו של הפאנקבאסטרביטלתי לפני חצי שנה את התהליכים האלה ועכשיו EVENBALANCE מחייבת את 2 התהליכים האלה אחרת מקבלים KICK (שזה מה שקרה לך)תבדוק ב msconfig בלשונית אתחול ותבדוק שם אם 2 התהליכים האלה מופיעים ב Vאם הם מופיעים, תעשה ריסטרט וזה יסתדר
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר אוקי חברה, הורדתי את התוכנה , מחקתי מה שהיה והתקנתי מחדש, ואני מגלה בהתקנה של pbsvc (תמונה) שאין בעיה עם PnkBstrA ו הבעיה היא בעצם PnkBstrB כהתוכנה מסיימת אני מקבל את השגיאה הבאה: ולאחר מכן אחרי שלחצתי על אישור את השגיאה הבאה: אז נכנסתי לתקיה פאנקפאסטר שבתוך לוגפיילס שנמצאת ב סיסטם32 ממש כמו שצויין בהודעה הנ"ל ^^, ומסתבר שאין בתקיה הזאת PnkBstrB ו- PnkBstrA יש שם. :s05: :s05:
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים חברה אני רואה אתם עוזרים לו יפה מאוד. אולי תוכלו לעזור לי גם לי יש את המשחק BF2142 הכל היה חלק עד לפני חודשיים שכל שרת שאני נכנס הוא זורק אותי אחרי כמה שניות ורק פעם ב.. לא זורק. אני כבר לא יכול לשחק. בהודעה כתוב לי רק punkbuster. הורדתי את התוכנה עדכנתי ולא עזר. מחקתי את המשחק גם לא עזר. מה אני יכול לעשות חברה תעזרו ? תודה מראש
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר לא עונים שם.יש למשהו דרך אחרת איך אני יכול לסדר את זה ?מאיפה אני יכול להביא את הקובץ PnkBstrB כי הוא לא נמצא בתקיה של הפאנקבאסטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.