עבור לתוכן

החלפת 9800XT ב 6600GT

Featured Replies

פורסם

ההשוואה הזו אולי תעזור לך - http://hwzone.co.il/reviews/alb6600agp/8/

אמנם היא בין ה - 6600GT ל - 9800PRO אבל ה - XT הוא סה"כ PRO מעט מומהר.

להחליף זה רעיון מצוין, כשמפעילים פילטרים ההבדל בין הכרטיסים ענק.

פורסם

לך עליו :xyxthumbs:

רואים שיש הבדל גדול עם פילטרים לפי הכתבה שדניס הביא.

פורסם
  • מחבר

אפשר להגיד שהמבחן הזה פחות או יותר ענה על הלבטים שלי לגבי כדאיות ההחלפה.

הכרטיס המדובר הוא 6600GT מתוצרת GIGABYTE - כרטיס שמגיע עם גוף קירור ענק ובלי מאוורר. איך האיכות של כרטיסי גיגה בייט?

שאלה נוספת ברזולוציות דו מימד - שולחן העבודה, אופיס וכו' האם ה 6600GT יתן את אותה איכות תמונה מושלמת שה 9800XT נותן?

פורסם

תיראה לי נידפקו 5 כרטיסי גיגביט 6600GT אם קירור אקטיבי

לפי מה שהבנתי הפסיבי מגיע לרמות חום מטורפות ככה שאני אישית לא ממליץ לך על החלפה כזאת

גם ככה היום 2 הכרטיסים האלו חלשים למשחקים כבדים

ואני ממליץ לך לסחוב אם ה9800 פרו עד החלפת המחשב

פורסם
  • מחבר

אולי הם נשרפו לך כי הספק שלך לא היה מספיק חזק.

פורסם

הכרטיס המדובר הוא 6600GT מתוצרת GIGABYTE - כרטיס שמגיע עם גוף קירור ענק ובלי מאוורר. איך האיכות של כרטיסי גיגה בייט?

יש לי בדיוק אותו (N66T128VP עם VIVO). כרטיס מסך מעולה - מגיע טיפה PRE-OVERCLOCKED, אין מאוורר = לא מרעיש וגם לא יישרף לך אם המאוורר יילך (כי אין מאוורר, מבין?)

הוא יכול להגיע ל-85C תחת עומס, אבל הוא סוחב את זה בלי בעיה.

שאלה נוספת ברזולוציות דו מימד - שולחן העבודה, אופיס וכו' האם ה 6600GT יתן את אותה איכות תמונה מושלמת שה 9800XT נותן?

כרטיס מסך מעפאן משנת 2000 ייתן לך אותה תמונה מושלמת.

למה אתה מתלבט בכלל? הכרטיס מגיע עם אחריות ל-3 שנים? אם יקרה לו משהו - יחליפו לך, הלא כן?

פורסם
  • מחבר

אני לא מקבל כרטיס חדש - משומש תמורת משומש.

פורסם

יש אחריות?

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא יודע, אני אמור לקבל את זה ממישהו שקנה את זה ממישהו... ולא השתמש בו - קנה כדי למכור - סוחר מחשבים.

דרך אגב שמעתי על החום הרב שפולט הדגם הזה של הכרטיס בגלל שהקירור פסיבי. מישהו שמע על כרטיס שנשרף או שהליבה נפגעה בעת מאמץ - אני לא אבצע OC.

פורסם

אולי הם נשרפו לך כי הספק שלך לא היה מספיק חזק.

זה היה על 2 מחשבים שונים ואחד מהם היה דפוק מהמפעל

ולכולם היתה בדיוק אותה בעיה

חוץ מיזה כמו שאמרתי 2 הכרטיסים חלשים היום אז למה לא ללכת על בטוח

לסחוב אם ה9800XT עד החלפת המחשב כולו?

פורסם

אתה סתם מלחיץ אותו...

ההבדל בין הכרטיסים משמעותי וכדאי להחליף.

פורסם
  • מחבר

קודם כל ההחלפה לא עולה לי, ולא נראה לי שאני אחליף את המחשב בקרוב כי כרגע הוא מספק אותי וגם ירקתי דם עד שהצלחתי לפני חצי שנה להחליף את המעבד פרסקוט החם שהיה לי בנורת'ווד הנוכחי אז לפחות בשנה הקרובה אני לא אחליף אותו, ואם ההחלפה ל 6600GT תשפר לי קצת את הביצועים של המחשב אז למה לא? אמנם אני אחד שמעדיף כרטיסים של ATI אך מצד שני אני גם לא ממש רוצה לפספס הזדמנות טובה.

האם כל הדגמים האלה של גיגה בייט באים עם VIVO? ואם אני אשים מאוורר 80 מ"מ מתחת לגוף הקירור האם זה ישפר קצת את המצב של הכרטיס?

פורסם

ישפר מאד.

פורסם

למיטב ידיעתי, הדגם עם הקירור הפאסיבי בא עם VIVO. הוספת מאוורר תעזור, אם כי מנסיוני, גם ככה אין בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים