פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר זה שמעלי אתה צודק ב100%יש באג בוינדוס (ללא העדכון) שעושה בעיות בהעברת קבצים מה כולל העברת קבצים? *מחיקת קבצים *העברה ממיקום X למיקום Y *שינוי שם *כיווץ וחילוץאחרי שמעדכנים כל הבאגים האלה הולכים לפחעריכה:למשתמשי X64! וכרטיסי nVidiaאם אתם מעדכנים אי אפשר להשתמש בתוכנה RivaTuner בגלל שהדרייבר לא חתום דיגיטלית אין שום בעיה במשחקים ובשום שום דבר חוץ מRivaTuner אפשר להמשיך להשתמש בFraps בControl Panel של nVidia
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אני רץ להתקין את זה, מיקרוסופט כבר פתחה את ההורדות באתר שלה ששם זה יורד מהר, אבל דורש את הבדיקה של הקוד של הווינדוס.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים חבילת SP1 כנראה תפתור בעיות אלה, שכן יכללו בה שני עדכונים: 938979 Vista Performance and Reliability Pack 938194 Vista Compatibility and Reliability Packעדכונים אלו הודלפו עוד בסוף יולי, והראו שיפור דרסטי בביצועי המחשב (משתמשים שונים מקהילת HWzone כבר ניסו את העדכון, ומדווחים כי טוב), וכעת שוחררו רשמית גם לקהל הרחב (להורדת העדכון).איפה אתה רואה משהו שמרמז שSP1 שוחררה לקהל הרחב?
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים מחבר SP1 beta שוחררה לטסטרים כדיסק 3.73GB מלא שמצריך התקנה מחדש של הוינדוס, לעומת זאת השתחררו שני העדכונים שמופיעים באשכול הזה שהם לא beta והם נמצאים בחלק מהעדכונים של SP1 שאגב SP1 מכילה 4חבילות עדכונים שכל אחת מכילה 162 עדכוניםוהתאריך ליציאת SP1 המלא הסופי שישוחרר לכל מבקש http://www.selectv.co.il/index.php?s=&showtopic=29403&view=findpost&p=232328
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים "וכעת שוחררו רשמית גם לקהל הרחב (להורדת העדכון)"ושוב אני חוזר על השאלה שלי:איפה אתה רואה ש SP1 שוחררה לקהל הרחב? זה רק שני עדכונים שבכלל כבר לא חלק מ SP1 אלא שוחררו בנפרד.
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים שמתי לב שהעידכונים הם קבצי msu.איך מתקינים דבר כזה ??פשוט תלחץ על זה פעמיים..זה יפתח את Windows Updateויתקין..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.