עבור לתוכן

שאלה- Microsoft Flight Simulator X

Featured Replies

פורסם

התקנתי את המשחק, בעודי שמח וקופצני נכנסתי לTUT הראשון שבו אמורים להמריא ולנחות.

משום מה, היו פעם שאיך שהגברתי את הTHROTTLE הדאון התחיל לפנות שמאלה בלי שום סיבה.

או אם הוא ממשיך ישר, איך שאני מכוון אותו בלחיצה קצרה לכיוון כלשהו הוא מסתבך לגמרי ובעיכוב של שנתיים.

לכולם זה ככה??

מפרט: 8800 GTS 640MB

E6600, 2GB

פורסם

אתה עם סטיק או מקלדת?

פורסם
  • מחבר

מקלדת...

פורסם

אולי זה בגלל רוח צדדית חזקה?

פורסם

אני מניח שזה בגלל שהוא עם מקלדת (הייתה לי בעיה דומה עם FS9 עד שעברתי לסטיק).

ב-FS אי אפשר לשחק בלי סטיק, ויש לי לא מעט ניסיון איתו.

מקלדת...

אני חושב שבטוטוריאל בחלק מוקדם שמסביר איך להמריא ולנחות אין לך רוחות צולבות חזקות... בכל מקרה קונטרול+Z ב-FS9 היה מציג נתונים כולל רוח, תבדוק אם זה עובד גם ב-FSX.. (היום אני הולך להתקין אותו ד"א :P)

פורסם
  • מחבר

ואו אם זה ככה אני מתחרט שהתקנתי אותו :S

בכל מקרה, תגיד לי אם גם אצלך יש קטעים כאלה שהסיבובים נתקעים לך או כדומה עם מקלדת.

ואם זה כן אז מישהו יכול להמליץ לי חנות לקנות ממנה סטיק בסביבות אופקים/באר-שבע?

פורסם

לא מדובר על רוח אלא על כוחות פיתול שנוצרים ע"י המנוע.

בכל מקרה מקדלת זה לא אמצעי נוח או יעיל לשליטה על FS בכלליות, העיקרון הוא של הרבה לחיצות אחת אחרי השניה

ולחיצה על מקש איפוס בשביל ליישר את ההגאים.

הכי מומלץ ג'ויסטיק שיכיל את הבקרים הבאים:

1. בקרת עלרוד, משיכה של הסטיק כלפיך גורמת לאף של המטוס לעלות ודחיפת הסטיק גורמת לו לרדת על פני ציר הרוחב של המטוס

2. בקרת גילגול, הטיית הסטיק ימינה או שמאלה מטה את המטוס על ציר האורך בהתאם.

3. בקרת סיבסוב, במטוס אמיתי נשלטת ע"י דוושות, ברוב הג'ויסטיקים השליטה מתבצעת בעזרת פיתול הסטיק ובחלקם אין אפשרות לשלוט

בבקרת הסיבסוב או הגה הכיוון כלל.(חלק מהג'ויסטיקים מגיעים עם דוושות)

4. מצערת, שליטה בכוח המנוע, חלק מהג'ויסטיקים מגיעים עם בקר שמאפשר שליטה חלק או בדרגות על כוח המנוע.

לכל הג'ויסטיקים יהיו את שני הבקרות הראשונות והבסיסיות אבל בד"כ את שני הבקרות הנוספות מקבלים רק בדגמים יותר יקרים.

פורסם

ואו אם זה ככה אני מתחרט שהתקנתי אותו :S

בכל מקרה, תגיד לי אם גם אצלך יש קטעים כאלה שהסיבובים נתקעים לך או כדומה עם מקלדת.

ואם זה כן אז מישהו יכול להמליץ לי חנות לקנות ממנה סטיק בסביבות אופקים/באר-שבע?

בכל חנות שמוכרת ציוד מחשב/משרד, כמו אופיס דיפו, באג וכו', וזה צריך לעלות 200 שקלים לכל היותר (לי אישית יש Microsoft Sidewinder Precision 2 שזה בעצם Force Feedback 2 רק בלי הרטט, שניים מהג'ויסטיקים היותר טובים אבל כבר לא מיוצרים היום). אני מניח שתוכל למצוא משהו סביר של לוג'יטק במחיר הזה:

http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Joystick&orderby=price&DB145376=145378&DB66997=66998&DB135088=135094

יש גם סאייטק בסיסי במחיר הזה:

http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Joystick&orderby=price&DB145376=145378&DB66997=66998&DB135088=135098

אבל אני לא יודע מה הוא שווה..

ד"א, היום התקנתי אותו אחרי שנים שלא נגעתי בו (למרות שפעם הייתי ב-FS9, הם דומים) ונוכחתי לדעת שחוץ מזה שאני עוד צריך להתרגל לשליטה, אני עוד מסוגל לקחת A320 ללרנקה. עכשיו צריכים להשיג סינרים ומטוסים סטייל PMDG :)

פורסם
  • מחבר

, אני עוד מסוגל לקחת A320 ללרנקה. עכשיו צריכים להשיג סינרים ומטוסים סטייל PMDG :)

HUH? O.o

בכל מקרה תודה על העזרה אני אחפש סטיק טוב במחיר סביר. כמובן שעד שאבין יותר בסטיקים אבין שזה שקניתי הוא חרא ועבדו עליי אבל עד אז כבר יצא ביושוק אז לא נורא^^

נ.ב איך Logitech Extreme 3D Pro?

פורסם

HUH? O.o

Airbus A321 (לא 320 ד"א) מבין גוריון ללרנקה (קפריסין, טיסונת).

סינרי (scenery) זה תפאורה, נוף. במקרה הזה הכוונה למודלים קצת יותר מציאותיים ונופים קצת יותר מציאותיים. למשל, אם תבחר לטוב מנתב"ג, תגלה שהוא חסר מבנים בדיפולט, אבל אחרי הוספת סינרי: http://library.avsim.net/esearch.php?DLID=92550&Name=&FileName=&Author=&CatID=root

לדוגמה (למרות שזה סינרי לגרסא הקודמת, עדיין אין אחד טוב ל-FSX).

PMDG זו חברה שיוצרת מטוסים איכותיים שעולים כסף, והרבה. היא אחת מיני חברות רבות ויש לה שני מודלים+קוקפיטים מצוינים, של 737NG ושל 747-400.

פורסם
  • מחבר

ואו אתה יודע הרבה :x

בכל מקרה, לא ענית לי איך הסטיק :P

פורסם

פעם הייתי חזק בזה, היום פחות :)

לגבי הסטיק זו תהיה לי קצת בעיה לעזור לך כיוון שהמון זמן לא בדקתי/שמעתי/קראתי בנושא הזה, כי לי יש אחד טוב ושנה וחצי לא הסתובבתי בפורומים שעוסקים בזה.

בכל אופן, פה יוכלו לעזור לך יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים