פורסם 2007 ביולי 3018 שנים כבר ראיתי ואפילו הגבתי שם, לשמחתי כבר הסרתי את הויסטה (הלך לי הלוח אם וגם ככה הייתי צריך להתקין מחדש אז התקנתי XP)
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מה שעיצבן אותי זה כל ההודעות האלה על כל שינוי קטן...כאילו פאקאפילו שניסיתי לשנות גודל של אייקונים זה קפץ
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר http://www.selectv.co.il/index.php?s=&showtopic=30956&view=findpost&p=216196
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים TweakUAC מסדר את כל ההודעות המעצבנות בלי לפגוע באבטחה.זה יותר מומלץ מאשר לכבות את ה UAC לחלוטין.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים תודה רבה על ה-TWEAKUAC ! המון זמן חיפשתי משהו בסיגנון. ה-UAC זה הדבר שהכי הציק לי בןיסטה חוץ מזה לא נתקלתי בשום בעייה דרייברים תוכנות הכל פשוט פועל כמו שצריך ומבחינת ביצועים המערכת לא מאכזבת לא מרגיש בכלל הבדל בינה לבין ה-XP כל המשחקים עובדים ממש טוב ללא בעיות מיוחדות ובעיות ביצועים.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים אפשר לבטל את הUAC לבד בלי שום תוכנה, ככה עשיתי זה כל כך מציק שבא לי לבעוט ולחנוק עד שהנשמה שלו תיצא קיבינימט את מי שעשה את הדבר הדבילי הזה, הוא לא מועיל בכלום והוא כל כך מגושם ואידיוטי.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים גם שמתחילים להשתמש בלינוקס זה ככה אגב...חוץ מזה, מה ההבדל בין לכתוב אותו ללהשתיק אותו?
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים אם כבר ויסטה..גרסת ה ULTIMATE מעמיסה על המחשב יותר מPREMIUM? אם יש לי 2GB זיכרון היא תרוץ בסדר או שעדיף פרימיום?
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אגב ביצועי ויסטה,הבנתי מאלו שהתקינו את ה SP1 Beta ש VISTA רצה להם במהירות של כמעט פי שתיים
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אגב ביצועי ויסטה,הבנתי מאלו שהתקינו את ה SP1 Beta ש VISTA רצה להם במהירות של כמעט פי שתייםSP1 BETA יצאה??? חשבתי שביטלו אותה קיבינימט, מאיפה הוצאת את המידע הזה?
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים SP1 BETA יצאה??? חשבתי שביטלו אותה קיבינימט, מאיפה הוצאת את המידע הזה?ביטלו אותה? לא קרובאני מניח שזה טסטרים שיכולים להוריד אבל יש בפורום נושא עם לינק ל2 עידכונים שאמורים להיות טובים במיוחד
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים ביטלו אותה? לא קרובאני מניח שזה טסטרים שיכולים להוריד אבל יש בפורום נושא עם לינק ל2 עידכונים שאמורים להיות טובים במיוחדהנשמה שלי מוטרדת עקב זה, יכול להיות כי האמת שהתקנתי VISTA ביום שישי ועשיתי את כל העדכונים החדשים זה פשוט היה מהיר פי 2 מהפעם האחרונה שהתקנתי את זה, ואפילו שFEAR שאב המון זיכרון לא היו שום תקיעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.