פורסם 2007 ביולי 2918 שנים הפסקתי לשחק במשחק לפני כמה חודשים, כי פשוט לא היה לי זמן, אבל עכשיו יש לי כמה שעות חופשיות פה ושם, כשאני לא עובד או לא יוצא מהבית, וחשבתי לחזור לשחק. פשוט, בתקופה שבה עזבתי את המשחק, נראה היה שהוא בתהליכי גסיסה והרבה עוזבים אותו. מה המצב כרגע?כדאי לי לשלם שוב על חשבון ולהתחיל לשחק, או שהוא לקראת הסוף?
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים השאלה שלך קצת מוזרה ברור שהמחשק עדיין חיי ואפילו אם אני לא טועה בקרוב יוצאת הרחבה חדשה אני אפילו חושב שאנשים חדשים עדיין מצטרפים לא יודע מה נסגר איפה שאתה שיחקת אבל בשאר העולם WOW עדיין חוגג יש הרבה אנשים שעשו הפסקה שאני מכיר אף אחד לא באמת עוזב
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מחבר תודה על התשובה . אני עכשיו מפחד שאם אחזור למשחק, אני אגרר שוב לשעות ארוכות מול המחשב בלי הפסקה ובלי חיים :-X. אני אנסה לחודש, אם לא מצליח להגביל את עצמי, אני זורק את המשחק לפח , בתקווה שיצא call of duty החדש עד אז... עריכה: אם כבר פתחתי הודעה, אני הולך לשחק על שרת PVP עם דמות רוג'יו בהורדס...איזה גזע כדאי לי לקחת מבחינת תכונות?
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים המשחק חי ונושם עם 9 מיליון שחקנים X______________X מיליון הצתרפו בחצי השנה הזו.זה משחק ה MMORPG הכי פעיל בכל הזמנים כמובן שלאהכי טוב אבל.. זה באמת הפך כבר לעולם של וורקראפט מלא אנשים יושבים ומשחקים על בסיס קבוע
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מחבר סיימתי רק עכשיו להתקין את המשחק, ועוד נשאר להוריד את העדכון של 580MB וכוס אמק, עכשיו גיליתי שהתשלום דרך הוויזה לא בוטל, למרות שהייתי בטוח ב-100% שכן ביטלתי אותו. כמה חודשים אני משלם לחינם ולא משחק בכלל
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים לפי מה שאני ראיתי בדרך כלל למשחק יש תוכלת עניין (לכל שחקן באופן אישי) בין שנתיים לשלוש יכול לפעמים פחות. WoW עשה דבר טוב לתעשיה הזאת של MMORPG בגלל שהוא הביא הרבה שחקנים חדשים. לשחקנים החדשים האילו ימעס WOW באיזה שהיא נקודה והם יחפשו תחליף שהרבה חברות מתחרות ישמחו לספק להם.אני שיחקתי במשחקי MMORPG הבאים :Ultima online שנהEverquest 1 שנתייםa tale in the desert שנה+חצי שנה +3 חודשים (למשחק יש סוף)asheron calls חודשייםstar wars galaxies שנה Wow כחצי שנהDDO חדשיים (הפסקתי כי המחשב לא ממש סוחב אותו)לפי דעתי אם כבר טחנת את WOW אולי אתה מוכן לנסות משהו אחר אני מאוד אהבתי את DDO בגלל שחיבים לשחק בקבוצות והקרבות גם בדרגות נמוכות מאוד מהנים ומאתגרים. חשבתי לשדרג את המחשב בשבילו אבל דחיתי את השידרוג המון זמן. לחזור למשחקי MMORPG זה קצת קשה פעם ניסיתי לחזור ל EQ2 וחשבתי לעצמי "למה אני מענה את עצמי". לWOW אני חושב שיהיה יותר קל לחזור בעיקר בגלל שקבוצות זה לא דבר קריטי במשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.