עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי מנוי אינטרנט חדש.

Featured Replies

פורסם

שלום , לאחר חיפושים רבים לאחר פינגים נורמאלים הגעתי למסקנה שהאינטרנט המשותף לא טוב ואני ארצה לרכוש אינטרנט ביתי שיהיו לי סוף סוף פינגים נורמאלים , אשמח לדעת מי היא הספקית הכי טובה ולמי אין הכי הרבה בעיות .

בקשר ל"לעבור לאינטרנט אחר" איך עושים את זה? צריך כבלים ושטויות וחיבור לא? איך זה מתבצע?

אני רוצה לדעת הכל על הכל כי אני לא יודע כלום... ואני רוצה לדעת איזה חבילת אינטרנט הכי טובה , אתר , המלצות ואת כל המידע שתוכלו למצוא .

תודה.

פורסם

א) תעשה טובה, תשנה את הכותרת. תכתוב משהו כמו "מספר שאלות לגבי מנוי אינטרנט חדש". כי "עבירת אינטרנט" זה משהו אחר.

ב) הספק שאני ו-90% מהאנשים בפורום ימליצו עליו כרגע הם 014 - בזק בינ"ל. שים לב שזה בלי קשר לתשתית (HOT - כבלים או בזק - ADSL). הסיבה להמלצה היא אחוז הולך וגדל של לקוחות של ספקים אחרים המתלוננים שאינם מקבלים את כל רוחב פס ההורדה שעליו הם מנויים בחלק מהזמן או בכולו.

ג) מה שעליך לעשות הוא להתקשר לספק תשתית (HOT או בזק) ולבקש שיחברו אותך (במהירות שתבחר). כאן יש מספר בעיות פוטנציאליות. יש מקומות שבהם רק אחת משתי התשתיות זמינה, ויש כאלה שבהם אף תשתית לא זמינה, או שאין אפשרות להתחבר באופן פרטי (בקיבוצים עשוי להיות מצב כזה). בכל מקרה תוכל לברר ישירות מול HOT/בזק.

אם סגרת תשתית, אתה יכול ליצור קשר עם כל ספק אינטרט ולבקש את אותה החבילה שסגרת עם ספק התשתית.

ד) אין כזה דבר חבילה מומלצת (בהנחה שהכוונה היא למהירות). הכול תלוי בצרכיך ובתקציב שהינך מוכן להשקיע בכך.

פורסם
  • מחבר

וואו תודה על המידע! זה בהחלט מה שהייתי צריך לדעת , אני אדבר עם ההורים שלי על זה ועם התכנאי בקיבוץ.. מקווה שיש לי תשתיות :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים