עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

VISTA ULTIMATE מוזלת בהסתדרות המורים

Featured Replies

פורסם

יש קאטצ': מי שקונה חייב להיות עובד משרד החינוך (כלומר אי אפשר לקנות מחבר של..) :hat:

מתוך האתר:

"ידוע לי כי במסגרת ההסכם הנני רשאי להתקין במחשב הביתי או במחשב הנייד שברשותי את תוכנות ההסכם ולהשתמש בהן, כל עוד ההסכם בתוקף וכל עוד הנני עובד/ת במקום העבודה המתואר בפרטי ההעסקה שמסרתי, ועל פי תנאי השימוש של מיקרוסופט לגבי התוכנות בהסכם.

אם וכאשר יבוא ההסכם לסיומו ו/או אחדל לעבוד במערכת החינוך, אני מתחייב/ת להסיר את התוכנות הללו מהמחשב/ ים אשר ברשותי. הרישיון המוצע בהסכם אינו מאפשר ואינו מתיר התקנה של מערכת ההפעלה על גבי מחשב בו לא קיימת כבר מראש מערכת הפעלה בגרסה חוקית קודמת."

• תגובות 33
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שימו לב זה 32BIT ולא 64BIT.

השפות הם עברית,אנגלית,ערבית (אתה מקבל הכל בדיסק)

כשאתה רוכש XP אתה מקבל 32BIT וגם 64BIT (אני קבלתי ככה).

הם בודקים בימים אלה אפשרות לספק גם בגרסת 64BIT .

אפשר להתקין גם גרסת שדרוג על מחשב חדש.

לגבי ה"טריק" מנענע הם כותבים בכתב הויתור שלהם:

"אזהרה לסיום:סביר להניח שיש איזה סעיף או תת סעיף בהסכם השימוש של חלונות ויסטה שאוסר על השדרוג החכם הזה. ובכלל, כמו שאנחנו מכירים את מיקרוסופט, היא בוודאי לא תאפשר למצב הזה להימשך זמן רב, ובהחלט ייתכן שתמצא דרך לנטרל את העותק שלכם גם הרבה אחרי ההתקנה."

בכל מקרה אפשר לקנות גרסה ישנה יותר 98 או 95 ואז להשתמש בגרסת השדרוג.

פורסם

לא הבנתי, כדי להתקין את הויסטא חייבים גירסא קודמת של ווינדוס עם רשיון מקורי?

לא ניתן להתקין התקנה נקייה של הויסטא ללא רשיון קודם?

יש מצב אני אקנה, אמא שלי בהסתדרות המורים.

בעיקרון מה שאני מעוניין בו זה רשיון ויסטא, ולא הבנתי אם מקבלים רשיון לויסטא, או שהרשיון מסתמך על רשיון של גירסאת ווינדוס קודמת.

פורסם

לא הבנתי, כדי להתקין את הויסטא חייבים גירסא קודמת של ווינדוס עם רשיון מקורי?

לא ניתן להתקין התקנה נקייה של הויסטא ללא רשיון קודם?

יש מצב אני אקנה, אמא שלי בהסתדרות המורים.

בעיקרון מה שאני מעוניין בו זה רשיון ויסטא, ולא הבנתי אם מקבלים רשיון לויסטא, או שהרשיון מסתמך על רשיון של גירסאת ווינדוס קודמת.

הוא מסתמך על רשיון גרסה קודמת.

פורסם

באסה, מעניין אותי רק הרשיון לויסטא אך אין לי רשיון של גירסא קודמת :nixweiss:

ומה לגבי הטריק? הבנתי שזה די פשוט...

סך הכל מתקנים את ויסטא על דיסק ריק ולא מקישים מפתח מוצר.

לאחר מכן ויסטא עולה בגירסאת נסיון של 30 יום, ואז מבצעים עדכון ומקישים את מפתח המוצר.

האם עם ה"טריק" הזה הרשיון שלי יחשב רשיון ויסטא לכל דבר?

פורסם

יש כאן המון מחלוקות שגרמו לי לאי-הבנה. יש לי WINDOWS XP PRO מקורי, אז אני יכול להתקין התקנה נקייה? כי שמעתי שהשדרוג של XP ל VISTA שהוא לא התקנה נקייה מוליד המון באגים.

מתוך האתר:

"ידוע לי כי במסגרת ההסכם הנני רשאי להתקין במחשב הביתי או במחשב הנייד שברשותי את תוכנות ההסכם ולהשתמש בהן, כל עוד ההסכם בתוקף וכל עוד הנני עובד/ת במקום העבודה המתואר בפרטי ההעסקה שמסרתי, ועל פי תנאי השימוש של מיקרוסופט לגבי התוכנות בהסכם.

אם וכאשר יבוא ההסכם לסיומו ו/או אחדל לעבוד במערכת החינוך, אני מתחייב/ת להסיר את התוכנות הללו מהמחשב/ ים אשר ברשותי. הרישיון המוצע בהסכם אינו מאפשר ואינו מתיר התקנה של מערכת ההפעלה על גבי מחשב בו לא קיימת כבר מראש מערכת הפעלה בגרסה חוקית קודמת."

איך הם יאכפו את זה בדיוק?
פורסם

איך הם יאכפו את זה בדיוק?

זה בלה בלה חוזי.

ברור שאי אפשר לאכוף את זה.

אני רוצה מאוד לפגוש את המורה המפוטר (חלילה) הראשון הולך ומסיר את ההתקנה שלו כי הוא לא עובד יותר במערכת החינוך. . .

פורסם

יש כאן המון מחלוקות שגרמו לי לאי-הבנה. יש לי WINDOWS XP PRO מקורי, אז אני יכול להתקין התקנה נקייה? כי שמעתי שהשדרוג של XP ל VISTA שהוא לא התקנה נקייה מוליד המון באגים.

אכן העניין טיפה לא ברור, אבל לשאלה שלך, לא.. לא ניתן להתקין התקנה נקייה גם אם ברשותך XP.

כמו שציינתי בדף הקודם, יש טריק להתקנה נקייה.

אתה מתקין התקנה נקייה של גירסאת הנסיון של ויסטא, ואז בתוך ויסטא עצמה אתה מבצע את העדכון. וככה ההתקנה היא נקייה.

אני די מתלבט עם לקנות את זה או לא, כי מצד אחד זה זול, מצד שני צריך כל פעם להשתמש בטריק הזה (שאגב חוקי) וזה גורם לי להתלבט.

ובחלק מהמקומות אומרים שהתקנה הזו היא לא בטוח נקייה לגמרי כי היא בעצם עידכון.

פורסם

לפי מה שהבנתי, (ככה עשיתי עם ה XP שלי שקנו לי משם) אפשר להתקין התקנה נקיה על מחשב שהיתה בו מערכת הפעלה קודמת עם רשיון (אני לא נסיתי להתקין על מחשב חדש את ה XP).

מקור:

שאלה של עובדי מערכת החינוך? האם הרישיון הוא בגרסת שדרוג או מערכת הפעלה מלאה?

הרישיון הוא בגרסת שדרוג וחייבת להיות מותקנת מערכת הפעלה חוקית קודמת על המחשב. רכישת מערכת הפעלה זו לא צריכה להיות מערכת ההפעלה החדשה ביותר אלא יכולה להיות בגרסאות ישנות יותר, אחרת אין טעם בשדרוג.

ערכת ההתקנה מאפשרת התקנה מלאה של התוכנה אולם הרישיון הוא רק רישיון שדרוג.

דבר אחר:

גם הגימלאים רשאיים לרכוש במחיר מוזל.

מקור:

עובדי מערכת החינוך אשר פרשו לגימלאות זכאים להיכלל במסגרת ההסכם ולהינות מההטבות בגינו.

יש טעות בכותרת האשכול ההוזלה מיועדת לא רק לחברי הסתדרות המורים .

הוכחה: רשאים להזמין,עובדי הוראה וגננות העובדים במינהלות החינוך ועובדי משרד החינוך התרבות והספורט.

פורסם

חברהההה חברה להרגע

מחיר לחינוך זה רק בשידרוג מגרסא קודמת חוקית בלבד

אין אפשרות להתקין את זה ככה מ BOOT

שימו לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אם כל מה שמעניין אותכם הוא להשיג קוד שיפעיל את המערכת וכל עניין החוקיות לא ממש משנה לכם

אפשר להשיג בהרבה פחות כסף את כל התוכנות של מיקרוסופט עם קוד הפעלה (שיינתן לכם ע"י מיקרוסופט) ואפילו תמיכה טלפונית (ממיקרוסופט).

פשוט צריך להתארגן בשביל זה בקבוצה

פורסם

האופיס 2007 שיש שם הוא גם גרסת שדרוג?

או שהוא התקנה רגילה?

פורסם

רגילה

פורסם

השידרוג יעבוד אם יש לי ME מקורי?

פורסם

יש חדש לגבי האפשרות שהם יצרפו גם גרסאת 64-BIT?

השידרוג יעבוד אם יש לי ME מקורי?

לפי מה שהבנתי מהאתר של MS אפשר לשדרג לויסטה רק אם יש לך וינדוס 2000 ומעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.