עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש HIGH END אבל יש צוואר בקבוק רציני ואני צריך את עזרתכם .

Featured Replies

פורסם

יש למחשב החדש והיפה שלי ATI 1950 PRO שאגב אני מציע לכל מי שקונה מחשב חדש לא להתפשר ולקנות כרטיס חדש , אז בעקרון מה שאני צריך זה

8800GTX או ULTRA

יש הבדל של אלף עד אלפיים ש"ח בין הכרטיסים אנא אם תוכלו להסביר לי אם ההבדל בסכום הזה שווה את הכסף ?

ובמידה שצריכים אולטרה או GTX איזה ספק כוח צריכים בשביל הכרטיסים

אם זה 700 לGTX ואולי יותר 800 לאולטרה

וכמה כדאי להשקיע , מבחינה כספית אני צריך לקבל משהו כמו 3000 - 3500 ש"ח ואני רוצה לקנות את הדברים האלה וגם להשאר בגבולות

אז בעקרון מה שאני צריך שהכי חשוב זה

כרטיס מסך הכי איכותי בשביל הכסף שלו

וספק כוח שמתאים לו

וכמה זה עולה יחדיו , תנו לי את האופציות גם אם זה יותר מ3500 , כי אני אדע אם פשוט למכור מחשב אחד יותר כדי שיהיה לי יותר תקציב בגדול אני יכול להביא עד סביבות ה5000 ש"ח תאמרו לי בעקרון מה כדאי , כמובן כמובן שאני מעדיף להשאר בגבולות ה3500 אבל אחרי שראיתי מה כרטיס מסך יכול לעשות למחשב טוב אני מעדיף לא להתפשר פה .

אגב המחשב שברשותי הוא :

Processor: Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz (2 CPUs)

Memory: 2048MB RAM

Hard Drive: 480 GB Total

Video Card: Radeon X1950 Pro

Monitor: SyncMaster 763MB/713MB, SyncMaster Magic CD173D(P)/MD173D(P)/LD173D(P)

ולוח אם ASUS P5B אם זה חשוב ...

נ.ב

תודה רבה לכל העוזרים , ניסיתי להריץ חיפושים בעצמי אבל לא הצלחתי לחבר כל כך מה למה מבחינת ספקי כוח וכרטיסי מסך והעדפתי להשתמש בניסיון שיש פה לאנשים .

פורסם

למסך כמו שלך לא הייתי קונה לא את הGTX ולא ULTRA וההבדל במחיר לא שווה את הכסף ,ULTRA=GTX+OC

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

ספק כוח לא מספיק יש לי משהו כמו 500 וואט של טרמל טק גנרי , ולגבי המסך גם אותו חשבתי להחליף , אבל חיכיתי לראות מה תאמרו על כך בנידון :)

על כל מקרה מבחינת המסך אני נעול על הסאמסונג 20 אינץ רחב בסביבות ה1400 ש"ח השאלה אם הוא הכי טוב , לא זוכר כרגע דגם :)

אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה כדי לקחת את ההחלטה הכי טובה למחשב שברשותי , ואם אתם אומרים שצריך מסך מחשב , אז בטח אפשר למכור את הסאמסונג הזה באיזה 200 או 300 ש"ח שהם סה"כ יותר לתקציב :)

פורסם

ספק של 700 בשביל GTX , מה אתה משגר טיל???,

קח 520 של קרוסייר, או מה שאני לקחתי שזה OCZ STEALTHXTREAM 600W .

800 וואט ??? שתהיה לי בריא....

פורסם

יש למחשב החדש והיפה שלי ATI 1950 PRO שאגב אני מציע לכל מי שקונה מחשב חדש לא להתפשר ולקנות כרטיס חדש , אז בעקרון מה שאני צריך זה

8800GTX או ULTRA

יש הבדל של אלף עד אלפיים ש"ח בין הכרטיסים אנא אם תוכלו להסביר לי אם ההבדל בסכום הזה שווה את הכסף ?

ובמידה שצריכים אולטרה או GTX איזה ספק כוח צריכים בשביל הכרטיסים

אם זה 700 לGTX ואולי יותר 800 לאולטרה

וכמה כדאי להשקיע , מבחינה כספית אני צריך לקבל משהו כמו 3000 - 3500 ש"ח ואני רוצה לקנות את הדברים האלה וגם להשאר בגבולות

אז בעקרון מה שאני צריך שהכי חשוב זה

כרטיס מסך הכי איכותי בשביל הכסף שלו

וספק כוח שמתאים לו

וכמה זה עולה יחדיו , תנו לי את האופציות גם אם זה יותר מ3500 , כי אני אדע אם פשוט למכור מחשב אחד יותר כדי שיהיה לי יותר תקציב בגדול אני יכול להביא עד סביבות ה5000 ש"ח תאמרו לי בעקרון מה כדאי , כמובן כמובן שאני מעדיף להשאר בגבולות ה3500 אבל אחרי שראיתי מה כרטיס מסך יכול לעשות למחשב טוב אני מעדיף לא להתפשר פה .

אגב המחשב שברשותי הוא :

Processor: Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz (2 CPUs)

Memory: 2048MB RAM

Hard Drive: 480 GB Total

Video Card: Radeon X1950 Pro

Monitor: SyncMaster 763MB/713MB, SyncMaster Magic CD173D(P)/MD173D(P)/LD173D(P)

ולוח אם ASUS P5B אם זה חשוב ...

נ.ב

תודה רבה לכל העוזרים , ניסיתי להריץ חיפושים בעצמי אבל לא הצלחתי לחבר כל כך מה למה מבחינת ספקי כוח וכרטיסי מסך והעדפתי להשתמש בניסיון שיש פה לאנשים .

יש למחשב החדש והיפה שלי ATI 1950 PRO שאגב אני מציע לכל מי שקונה מחשב חדש לא להתפשר ולקנות כרטיס חדש , אז בעקרון מה שאני צריך זה .

לא הבנתי קנית את הX1950 PRO עם המחשב החדש שלך? אז למה לקנות כרטיס אחר? תשאיר אותו לעוד חצי שנה שנה.

פורסם

אתה בטוח שאתה לא רוצה ללכת על שילוב של GTS640+קרוסייר 520?

ואם אתה ממש רוצה מסך 20' הדל 2007 הוא הבחירה הכי טובה שלך (בערך 2300שח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים