עבור לתוכן

צריכה להיות ירידה במחירי כרטיסי מסך?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות 8800GTS 640 ורציתי לדעת אם המחיר צריך לרדת בקרוב....

תודה רבה

פורסם

תהיה ירידה.

אבל

כשתהיה ירידה, תדע שיצא כרטיס חזק ממנו פי ~2

פורסם

תהיה ירידה.

אבל

כשתהיה ירידה, תדע שיצא כרטיס חזק ממנו פי ~2

שיצא כרטיס מסך חזק ממנו פי שתים אז כמה יעלה הכרטיס החזק פי שתים במחיר של 8800 640?

פורסם

9800GTX אמור להיות חזר פי 2 מ 8800ULTRA.

אז אני מניח ש 9800GTS יהיה חזק פי 2 מ8800GTS 640MB.

לפי ת'רד "הדלפת הנתונים על G92" הסדרה החדשה אמורה לעלות כמו שעלו הכרטיסי מסדרה 8 בתחילת דרכם.

פורסם

9800GTX אמור להיות חזר פי 2 מ 8800ULTRA.

אז אני מניח ש 9800GTS יהיה חזק פי 2 מ8800GTS 640MB.

לפי ת'רד "הדלפת הנתונים על G92" הסדרה החדשה אמורה לעלות כמו שעלו הכרטיסי מסדרה 8 בתחילת דרכם.

ומתי יצא סידרה 9 מתי יצא הכי מאוחר שיכול להיות? עוד 7 חודשיים? [פי 2 חזק אוייי זה דבר טוב חח]

פורסם

אולי הכי מוקדם שיכול להיות. הסדרה אמורה לצאת סוף השנה או תחילת שנה הבאה.

בכל מקרה, לחכות לזה זה טירוף, אז יגידו חכה לR700 של AMD וכך זה יתגלגל. קח עכשיו GTS640 הוא מצוין ויחזיק לך הרבה זמן.

לא בטוח שהוא יהיה חזק פי 2, שוב הערכות וספקולציות ודיבורים, עצה שלי אל תסמוך על שום דבר שלא מוכח בבאנצ'ים.

פורסם

למשל לשחק ברזולציה של 1280 על 1024 ה320MB מספיק. אבל השאלה שלי נגיד עוד שנה שיהיו משחקים ממש יותר כבדים אז ברזולציה הזאת ה640 MB יתן לי ביצועים יותר טובים מ320 MB? או שכבר עדיף לקנות את ה320 כי ברזולציה כזאת הוא יספיק. יש לי כרגע X1950 PRO ואני לא יודע איך הוא יחזיק משחקים עד שיצאו סידרה 9. אם יחזיק סבבה אז יחכה.

פורסם

ה1950Pro יחזיק מצוין. עצה שלי, תחכה לדור הבא.

פורסם

ה1950Pro יחזיק מצוין. עצה שלי, תחכה לדור הבא.

כל כך הרבה משחקים צריכים לצאת עד 2008. אפילו קריסיס יעבוד על הגדרות טובות ?

פורסם

אמור לעבוד.

הגדרות מינימליות הן 6600.

וההבדל בין הכרטיסים הוא די גדול.

פורסם

יעני כל עוד אני משחק על דריקס 9 אז הכרטיס שלי יריץ די טוב. טוב יש דברים שאני יכול לוותר עליהם כמו צלליות [אבל אני אוהב שאפשר לבטל את זה לגמרי ולא לשים את זה עלי הגדרה חלשה למה זה מגעיל רצח.]

פורסם

עוד טרד נבואי...

כרגע לא ידוע על אחת כזאת.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים