עבור לתוכן

קנו לי מסך למחשב dell 2007wfp וטלוויזיה hitachi 32ld9000 ועכשיו אני מחפש כ.מסך

Featured Replies

פורסם

אז אני אתחיל אם זה שאני איש של ממש קצת משחקים במחשב והרבה יותר צפייה בסרטים ובהתאם לזה הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק את צרכי,

התקציב שלי הוא עד 1k ואני מוכן טיפה לעלות את הסכום אם הכרטיס יהיה הרבה יותר שווה.

קראתי דיי הרבה בפורום על כרטיסים בסכומים האלו (ATi Radeon X1950Pro, NVIDIA GeForce 7600GT ועוד) והבעיה שאני לא יודע אם הם יתאימו למחשב שלי (amd 2400, כרטיס זיכרון 768, כן כן הוא ישן, אם הפריטים לא מספיקים תגידו לי ואני אוסיף),

בכל מקרה הייתי ממש שמח לקבל המלצה על כרטיס מסך עם שני חיבור של dvi כדי שאוכל לחבר גם את המחשב וגם את הטלוויזיה וכמובן שיראו בו High-definition television ברמה הגבוהה ביותר שיש,

תודה רבה,

אם חסרים פרטים רק תגידו לי ואני אוסיף

פורסם
  • מחבר

בבקשה בבקשה, אתם חייבים לעזור לי....

קראתי עוד כמה כתבות וראיתי שיש כרטיסים שתומכים ביציאה של hdmi,

תוכלו להגיד לי איזה סוגים קיימים ואם עדיין לא יצא מה הצפי.

בנוסף איך האיכות שלהם בשידור hd???

פורסם

תגיד לנו קודם באיזה ממשק מתחבר הכרטיס מסך (AGP או PCI-E)

וגם בלי שתגיד, אני חושב שאחד הכרטיסים המומלצים פה הם X2600PRO שיש לו תמיכה בעיבוד סרטים, ויספק אותך אם תרצה לשחק משחקים מדי פעם...

פורסם

חח בדיוק כמו השילוב שלי :)

המסך והטלויזיה , תתחדש , אתה תהנה מהמסכים ..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות,

לשאלתך יש לי לוח אם של asus a7v8x משמע חיבור AGP לכרטיס מסך,

ובקשר לדגם X2600PRO, איפה אני יכול למצוא אותו? כי ערכתי חיפוש באינטרנט(zap, pandas ועוד) ולא מצאתי את הדגם.

ושאלה נוספת, האם לא כדאי לקנות כרטיס מסך אם יציא ישירה של hdmi ? לא יראו יותר טוב מאשר יציא של dvi?

סליחה אם השאלות טיפשיות... אני לא מומחה גדול בתחום.

ואני יחדד את הבקשה יותר, הרבה יותר מעניין אותי צפייה בסרטים דרך המחשב מאשר משחקים (אני משחק לעיתים נדירות מאוד וגם לא משחקים כבדים)

פורסם

אסור להקפיץ ע"פ חוקי הפורום שאני מייעץ לך לקרוא.

הפעם אוותר לך אבל אם תעשה זאת שוב הדיון יינעל ותקבל אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים