פורסם 2007 ביולי 2818 שנים פעם היה אפשר לשחק ביפני, לפי מיה שהבנתי פתחו BETA חדש לברזיל או משהו כזה. אני לא מבין את החברה הזאתי, הם חסמו את ארצות הברית, המזרח התיכון ואפריקה! שלחנו להם אימיילים והם לא ענו לנו בכלל. את הגלובל הם סגרו בתחילת 2007.מישהו פה יכול להביא על זה מידע נוסף?אולי יש שרת ואנחנו לא יודעים עליו?לדעתי הוא יותר טוב מ WOW והוא גם בחינם...
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים cabalonline.com.br כן ברזיל אני שיחקתי 10 דקות ויצאתי כי יש לאגים מה זה יש להם תשתית כלכך גרועה?! אני משחק מפה לאוסטרליה יותר מהרקאבל הגלובאלי כנראה בחיים לא ייצא כי GAMENGAME וויתרו על הכותר משום מה ..(אבל הוא גרף הצלחה השרתים היו עמוסים עד הסוף!)הוא יותר טוב מWOW בדוק.והוא בחינם בCabalonline.com מה שאתה צריך לעשות זה לגלוש דרך פרוקסי ארופאי
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים מחבר יסיתי יפני ואירופאי עם פרוקסי זה עובד מזעזע :-\ הברזילאי גם לאגי? איזה חרא איזה חברה מפגרת, משחק כל כך טוב והם חסמו את 2 המקומות הכי חשובים בעולם...איך הם פתחו שרת לברזיל ולנו לא :s05:
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים מה אתה צריך CABAL שעוד יומיים יוצא 2moons http://www.elsf.net/forums/showthread.php?t=319216
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים מחבר העיצוב של CABAL יותר טוב אבל בכל זאת ניראה משחק יפה, אני ינסה למרות שלדעתי יהיה יותר טוב אם יהיה שרת של CABAL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.