עבור לתוכן

[לאגים ופינגים גבוהים בכל המשחקים כבר 3 שנים!]

Featured Replies

פורסם

שלום , כבר 3 שנים אני מנסה לפתור את הבעיה בפקודות במשחקים שאני משחק (CS , QUAKE , SERIOUS SAM , UT2004) וכמובן שזה לא עוזר , לא יעזור להתקשר לספקית כי עשיתי את בדיקת ההורדה והעלאה ובהורדה יצא לי 800 KB לשניה! שזה ממש הרבה... יש לי אינטרנט קווי-זהב ולכן האינטרנט שלי מאוד מהיר אך במשחקים זה ממש גרוע!

מה אוכל לעשות? האם כרטיס רשת חדש יעזור? יש לי מחשב דיי ישן...

אגב במשחקים אני רואה מלא אנשים עם פינג נמוך מאוד כגון : 16 , 20 , 30

ולי יש 80~120... שזה ממש לא טוב! אשמח אם תעזרו לי במהירות האפשרית... :(

תודה רבה!

נ.ב ~ אני משתמש ברשת כמו כולם , ואני רוצה לשחק בBattlefield 2 , וזה דורש Admin Rights ואני לא משתמש באינטרנט ביתי כך שאין לי Admin Rights

אני גר בקיבוץ ... ולכן אני לא מבין מה זאת אומרת Admin Rights ולמה צריך את זה? [br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 21:04:18

[br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 21:18:53
:nixweiss:
פורסם

אתה ברשת משותפת מה אתה רוצה בחיים לא יהיה לך פינג נורמאלי.

פורסם
  • מחבר

שיט... תודה אני אשכנע את ההורים שלי לעבור אינטרנט... אגב לעבור אינטרנט זה קל? לא צריך את כל השטויות האלה בתשתיות והחיבורים וזה?

פורסם

דרך אגב הפינגים שקיבלת 80-120 -אלו זמני תגובה טובים!

פינג גרוע מוגדר בערך מעל 240

פורסם

אני חייב לחזק את מה שאמרו. ממוצע 100 לפינגים לאירופה זה נהדר,

ולא נראה לי שתראה פחות מזה אי-פעם. לפחות אני כמעט לא רואה את זה...

למהירות ההורדה אין קשר לפינגים, אז גם אם תוריד במהירות טרה ביליון בייט לשנייה עדין יכול להיות לך פינגים נמוכים...

פורסם

נ.ב ~ אני משתמש ברשת כמו כולם , ואני רוצה לשחק בBattlefield 2 , וזה דורש Admin Rights ואני לא משתמש באינטרנט ביתי כך שאין לי Admin Rights

אני גר בקיבוץ ... ולכן אני לא מבין מה זאת אומרת Admin Rights ולמה צריך את זה? [br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 21:04:18

[br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 21:18:53
:nixweiss:

^^ אתה פשוט צריך לעשות מקש ימני על המשחק -> הפעל כמנהל.

פורסם

מה זה בדיוק ההקפצות דיון האלה כל 4 דקות וחצי ?

ולמה לכל הרוחות צבעת את הפוסט שלך באדום ? בשביל לעצבן מראש עונים פוטנציאליים ?

mhnuemhnue יש לך אזהרה ראשונה על הקפצה, שאסורה לפי חוקי הפורום (מציע בחוזקה לקרוא אותם)

באזהרה השלישית שלך תושתק/תורחק מהפורום לפרק זמן או לצמיתות, לפי החלטת צוות האתר.

הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים