פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מישהו שלח לי משהו ומרוב טיפשותי פתחתיזה היה ריסטרט של אחריי 60 שניותאבל שעשיתי ערוך לקובץ זה מה שהתקבל:SHUTDOWN -C you have a viros euch version 0.1 -T 20 -RV= f V= f W32.netsky.D@mm g h v C:\WINDOWS/system32START euch.cmdSTART euch.batSHUTDOWN -C you_have_virus_euch -T 55 -RSTART euch.batCOPY euch.cmd "C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startupחשוב שתדעו שלאחר שעשיתי ריסט זה לא חזר על עצמו..אבל אני נורא דואג ואם תבקשו אעלה את הקובץ.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים ממה שאני רואה (אני לא מומחה) זה לא וירוס. זה סתם קובץ batch file אשר גורם להפעלה מחדש של המחשב לאחר 60 שניות אחרי שאתה עושה logon.הוא עושה את זה באופן פשוט ע"י פקודות של וינדוס, ומעתיק את עצמו כל פעם לספרית startup - מה שגורם לו לרוץ שוב בהפעלה הבאה של המחשב.לדעתי זה לא רציני. תעשה חיפוש במחשב ל-euch.bat או euch.cmd, תראה אם זה מה שהם מכילים, ואם כן פשוט תעיף אותם.אה כן, וגם תעיף כאפה לעצמך על הקצר במוח שהיה לך.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר לא זה לא פועל בהפעלה של המחשב כנראה מתיחה כמו זה שמעלייך אמרושהיד שלי לא תעיף לך כאפה לעשות לך קצר במוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.