עבור לתוכן

נחשו מה...קריסיס נדחה....שוב.....

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בניתי עליו שיצא לפני החזרה ללימודים.

רק שלא יהרוס את הסמסטר.

פורסם

ההשקה באוקטובר או נובמבר לפי מה שידוע לי

פורסם

אני לא חושב שזה רשמי.

הנה ראיון עם המפתחים מאתמול:

GS: Where's the game at currently in development? Will Crysis ship this year? Can you get any more specific than that?

CY: Yes, we will ship this year. In fact, we will announce the ship date very, very soon.

פורסם

NVIDIA CEO אמר שכנראה זה בטוח יושק בין ספטמבר לאוקטובר, ככה שזה יהיה באוקטובר.

פורסם

אגב אם בקרייסיס עסקינן, ואם כבר LazyBoy הביא ציטוט מהראיון עם המפתחים שעשה גיימספוט אז הרבה אנשים תהו על איזה חומרה המשחק הודגם ב E3, וזו היתה אחת השאלות שהמפתחים נשאלו, בכל מקרה המשחק רץ שם על 8800 (בטח GTX או אולטרה), על מעבד כפול ליבה של אינטל(משער ש6600 לפחות) ו-4GB של זכרון.

המפתחים מציינים שהמשחק רץ על הגדרות גבוהות אבל לא ההכי גבוהות.

פורסם

עדיף שידחו אותו והמשחק יצא במצב טוב במקום שנקבל מוצר חצי מושלם שנצתרך לחכות לפאצ'ים שיהפכו אותו לשחיק. (כמו שקורה עם חלק גדול מהמשחקים היום)

פורסם
  • מחבר

^^^

נכון....אבל דחו אותו כבר כ"כ הרבה פעמים שזה נמאס.....

ו-lazy boy....הציטוט שהבאת לא סותר את זה וגם,הראיון נערך אתמול או שהוא רק פורסם אתמול?

פורסם

בואו נחשוב קצת בהגיון :

קרייטיק ואנודיה עובדים ביחד, בנובמבר אנודייה תשיק ערכת שבבים חדשה ואת סדרת 9800. לכן מה הסיכוי שקרייסיס יושק דיי קרוב להשקה כדי לקדם מכירות של 9800?

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2162&Itemid=1

פורסם

ולמה נראה לי שהכרטיסי של ATI יפגעו בו בכוונה? לא תהיה אופטימזציה טובה לATI, אלא אקסלוסיבי לNVIDIA, אני מאוד מקווה שלא.

פורסם

ולמה נראה לי שהכרטיסי של ATI יפגעו בו בכוונה? לא תהיה אופטימזציה טובה לATI, אלא אקסלוסיבי לNVIDIA, אני מאוד מקווה שלא.

איזה אינטרס יש שATI יפגעו בו בכוונה?...

נכון, אם המשחק עובד במקור עם NVIDIA אז אולי הוא יותאם לדרייברים שלהם וירוץ יותר טוב שם.. אבל זה לא אומר שהוא ירוץ חרא בכרטיסי ATI..

אני מאוד מקווה ככה לפחות... =/

(בעל Sapphire X1900GT)

פורסם

ו-lazy boy....הציטוט שהבאת לא סותר את זה וגם,הראיון נערך אתמול או שהוא רק פורסם אתמול?

פורסם אתמול. אבל בטח הוא נעשה בשבוע האחרון ...

בכל מקרה מה שהוא התכוון הייתה ש-13 בנובמבר יכול להיות הערכה של גיימספוט, והתאריך שיוכרז בקרוב יהיה תאריך מוקדם יותר (אולי).

פורסם

בכל מקרה מה שהוא התכוון הייתה ש-13 בנובמבר יכול להיות הערכה של גיימספוט

:goodposting:

פורסם

גיימספוט לפעמים נותנים תאריכים לא מדוייקים אולי זה אחד מהם

פורסם

מוזר לי שקרייטק לא עבדו בשיתוף פעולה עם ATI דווקא

ההתנהלות של R600 ו CRYSIS מאוד דומה :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים