עבור לתוכן

תוכנה ליצירת תמונות והדמיות מורכבות

Featured Replies

פורסם

טוב, אני אנסה להסביר את מה שאני מחפש... התוכנה שאני מחפש, סביר להניח שהיא מאוד מקצועית ורצינית וכבדה ודורשת מחשב מאוד חזק, מסוג התוכנות ששליטה טובה בהן יכולה אפילו להבטיח לך מקום עבודה.

אם ראיתם פעם הדמיות של כוכבים, וכל מיני דברים שקורים בחלל, התנגשויות כוכבים, ואז כל מיני דברים עפים לכל מיני כיוונים, ואז כוח המשיכה מושך את הגדולים שבחלקים חזרה למרכז, והקטנים עפים להם...

הינה דוגמא,

http://video.stumbleupon.com/?p=fctz6t8xaz

http://video.stumbleupon.com/?p=54mu58o2wu

הדוגמא הראשונה אליה אני מתייחס במיוחד...

אני מחפש את התוכנה, או כמה תוכנות שבעזרתם יצרו את ההדמיות האלה... מישו יודע איזו תוכנה מסוגלת? או מתקרבת לזה? :s05:

תודה! =)

------------------------------------------------------

השאלה השניה שלי, היא עם איזה תוכנה אפשר לעשות תמונות כאלה?! (מצורף קובץ)

זה עם פוטושופ רגיל?! :s05:

[attachment deleted by admin]

פורסם

תמונות?

חד וחלק פוטושופ.

אפטר אפקט אני חושב

הוידאו גם הכל שם תוצרת אדובי.

פורסם
  • מחבר

התמונה שהבאתי לא הגיעה מוידיאו... פשוט תמונה. =)

אז אתם בטוחים שהתמונה זה פוטושופ?

ועל איזה עננים אתה מדבר? בתמונה או בוידיאו?

פורסם

סרטוני הוידאו סביר להניח נוצרו במקור באיזו תוכנת תלת מימד , כמו 3d studio max, maya, lightwave ודומותיהן

תוכנות תלת מימד לאו דווקא עולות מאות או אלפי דולרים, יש היום תוכנות קטנות וחינמיות (כמו למשל blender)

שאיתן אתה יכול להגיע לתצאות לא פחות טובות

ההבדל הוא הסטנדרט בתעשיה, התוכנה שבבעלות העסק שאתה הולך לעבוד בו, ומה שנוח לך יותר מבחינת עבודה

שכן ליצור משהו שתוכנה א', לא תמיד קל ונוח כמו ליצור את אותו דבר בתוכנה ב'.

התמונה הזו יכלה להיווצר בפוטושופ מ-0

מצד שני אולי היוצר בנה חלק מהתמונה באיזו תוכנת תלת מימד, והוסיף את כל השאר בתוכנה לעיבוד גרפי דו מימדי, כדוגמת פוטושופ

ולמי שאמר "חד משמעית פוטושופ" - פוטושופ היא לא התוכנה היחידה ש"אנשים יוצרים בה תמונות".

פורסם
  • מחבר

סרטוני הוידאו סביר להניח נוצרו במקור באיזו תוכנת תלת מימד , כמו 3d studio max, maya, lightwave ודומותיהן

תוכנות תלת מימד לאו דווקא עולות מאות או אלפי דולרים, יש היום תוכנות קטנות וחינמיות (כמו למשל blender)

שאיתן אתה יכול להגיע לתצאות לא פחות טובות

(נתת פה 4 תוכנות ליצירת סרטונים תלת מימדיים והדמיות, אבל הכלים של תוכנה אחת לא זהים ולא תמיד יכולים ליצור מה שתוכנה אחרת יכולה, בהתבסס על הסירטון וידיאו הראשון, מה התוכנה שהכי סביר להניח שאיתה עשו את ההדמיה?)

ההבדל הוא הסטנדרט בתעשיה, התוכנה שבבעלות העסק שאתה הולך לעבוד בו, ומה שנוח לך יותר מבחינת עבודה

שכן ליצור משהו שתוכנה א', לא תמיד קל ונוח כמו ליצור את אותו דבר בתוכנה ב'.

התמונה הזו יכלה להיווצר בפוטושופ מ-0

מצד שני אולי היוצר בנה חלק מהתמונה באיזו תוכנת תלת מימד(אפשר שם של תוכנה שסביר להניח שהיה בה שימוש), והוסיף את כל השאר בתוכנה לעיבוד גרפי דו מימדי, כדוגמת פוטושופ(זה מסביר הרבה, תודה)

ולמי שאמר "חד משמעית פוטושופ" - פוטושופ היא לא התוכנה היחידה ש"אנשים יוצרים בה תמונות".

מה שאני מחפש בדיון הזה למעשה זה שמות, שמות של התוכנות או התוכנה, שאיתה סביר להניח שיצרו את הוידיאו וכנ"ל לגבי התמונה.

תודה על התגובות, :smile1:

פורסם

מה שאני מחפש בדיון הזה למעשה זה שמות, שמות של התוכנות או התוכנה, שאיתה סביר להניח שיצרו את הוידיאו וכנ"ל לגבי התמונה.

אני עובד שנים כבר עם התוכנה CINEMA 4D, וממליץ עליה בחום.

אין לה שום בעיה לבצע את מה שאתה מחפש, היא גם תוכנה קלה ללמידה.

http://www.maxon.net/pages/products/cinema4d/cinema4d_e.html

אגב, אתה יכול להוריד את הדמו בחינם! לא מוגבל ל-30 יום.

עוד תוכנה מצויינת שאפשר לעשות בה בקלות נופים, ומדע בדיוני היא BRYCE קלה לתפעול ובחינם!

http://www.download.com/Bryce/3000-6677_4-10696717.html

תהנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אלה תוכנות ברמה גבוהה? יש למישו עוד רעיונות לתוכנה שאיתה עשו את הוידיאו?

פורסם

כאחד שעבד גם עם C4D וגם עם 3ds Max ברמות כאלה ואחרות אני ממליץ על 3ds Max כעל תוכנה יותר מקצועית ויותר בשלה אך יחד עם זאת גם יותר קשה למשתמשים חדשים.

אם מתחילים עם MAX ולא נשברים בשלבים המוקדמים של השימוש, מה ששכיח מאוד כמובן, מאוחר יותר מבינים עד כמה היא מקצועית ולמעשה פשוטה ביסודה.

פורסם

כאחד שעבד גם עם C4D וגם עם 3ds Max ברמות כאלה ואחרות אני ממליץ על 3ds Max כעל תוכנה יותר מקצועית ויותר בשלה אך יחד עם זאת גם יותר קשה למשתמשים חדשים.

אם מתחילים עם MAX ולא נשברים בשלבים המוקדמים של השימוש, מה ששכיח מאוד כמובן, מאוחר יותר מבינים עד כמה היא מקצועית ולמעשה פשוטה ביסודה.

כל התוכנות האלו באותה הרמה +/- ככה שזה עניין של העדפה, מקס לא יותר מקצועית אולי יותר פופולארית מסינימה.

C4D עובדת גם על מחשבי מק, זה שמקס לא עובדת על MAC OS X בשבילי חיסרון גדול, כי בבית אני על PC ובמשרד ממשיך את המודלים על MAC.

חבל שבארץ תקועים בקיבעון של מאיה/מקס בלבד, פתחו את הראש לעוד תוכנות.

פורסם

כל התוכנות האלו באותה הרמה +/- ככה שזה עניין של העדפה, מקס לא יותר מקצועית אולי יותר פופולארית מסינימה.

C4D עובדת גם על מחשבי מק, זה שמקס לא עובדת על MAC OS X בשבילי חיסרון גדול, כי בבית אני על PC ובמשרד ממשיך את המודלים על MAC.

חבל שבארץ תקועים בקיבעון של מאיה/מקס בלבד, פתחו את הראש לעוד תוכנות.

כנראה שאתה לא ממש בקיא בתחום, אוקיי...

אבל להגיד שסינמה ומקס באותו הרמה זה פשע.

עכשיו זאת לא שאלה של קיבעון זו שאלה של סטנדרט עבודה ומה שמקובל בשוק ובכלל אין מה להרחיב בדיבור במקס יש הרבה יותר פיצ'רים לעומת חבילת בסיס של מקסאון.

מעבר לכך מקס היא תוכנה הרבה יותר בשלה שקיימת בשוק זמן רב יותר.

ובנוגע לתגובתך האחרונה "פתחו את הראש לעוד תוכנות" אני חייב לציין שאני דיי ליברלי וכל מה שיכול לתרום לי נכנס לשימוש וכמו שכבר ציינתי בתגובתי הקודמת " כאחד שעבד גם וגם.."

ושוב C4D היא תוכנה איכותית מאוד.

פורסם
  • מחבר

מה מאיה עושה? ::)

** איזה דיון סוער ב 3 בלילה.. =\ **

פורסם

מאיה זאת גם תוכנת 3D בדומה לשניים שהוזכרו למעלה, נחשבת גם מאוד קשה ללימוד...

בהוליווד עושים בה שימוש רב בעיקר מאחר והיא תומכת בסקריפטים מאוד רציניים.

פורסם
  • מחבר

יש לי ניסיון רק עם פוטושופ.

אני מתכוון ללמוד את 3d max, או sinema 4d, או bryce, או מאיה כל תוכנה אחרת שניסגור עליה כעל אופטימלית, אני מתכוון ללמוד אותה עם מדריך, ואני הולך להתרכז בעיקר ביצירת הדמיות של כוכבים(אבל לא רק), וכל מיני תרחישים בחלל, כמו שראיתם בסירטון הראשון שנתתי(בהודעה הראשונה). בגלל זה אני רוצה שהתוכנה תיהיה הכי מותאמת לזה שאפשר...

אם אתם אומרים שמאיה, זה ממש יותר מידי בישבילי, אז סבבה... אבל בואו נסגור על תוכנה אחרת..נאמרו פה ושם עוד שמות.. :smile1:

פורסם

כל אחת מהתוכנות שפירטתי לגביהן הייתה יכולה ליצור את זה

השאלה במה השתמשו שם לא יכולה להיענות בלי לדעת בוודאות (אם האמן פירט למשל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים