עבור לתוכן

בבקשה עזרה בנוגע לרכישת טלוויזית lcd לסלון

Featured Replies

פורסם

אני מחפש משהו תקציבי וטוב עד 3000 אלף בעיקרון אני בן 18 ואני עובד והמשכורת שלי יוצאת בסביבות ה2000 לחודש אז אני צריך חנות שתקבל אשראי של לפחות 10 תשלומים

מצאתי ב2300 פה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=426

זה ivory ככה שזה חנות מוכרת ויש גם אחריות לשנתיים אבל פשוט אני לא שמעתי על החברה הזו aoc

מישהו שמע?

כדאי לקנותיש לכם המלצה למשהו אחר?

בעיקרוןן אני רוצה שהטלוויזיה תתחבר לאקס בוקס 360 שאני עתיד לקנות:) למישהו יש המלצה אולי גם מאיפה לקנות את זה?

הממ בעיקרון זהו תודה למי שעוזר

פורסם

כל עוד לא תצפה לאיכות מטורפת ותבין שמה שאתה תקבל הוא סביר ולא יותר אני חושב שתמצא בזה עסקה סבירה.

פורסם
  • מחבר

אבל זה יהיה איכותי שאפשר להנות ממנה?

והHD יהיה טוב לאקסבוקס360? כלומר זה יהיה איכות טובה?

ותודה

פורסם

לדעתי לא, אבל למה שלא תלך לראות אותה ? למה שמישהו כאן יחליט לך ? יכול להיות שיחסית למחיר שלה אתה מאד תאהב את התצוגה שלה... בכל מקרה אני מציע לך ללכת לראות אותה לפני ההחלטה.

פורסם
  • מחבר

כן ברור שאני יראה אותה לפני שאני יקנה אותה אבל אני פשוט רוצה לשמוע חוות דעת מכם אולי מישהו מכיר את הדגם ויכול לגיד לי איך הוא

וגם אולי יש לכם המלצה למסך אחר לתקציב עד 2500

פורסם

טוב, בתקציב הזה עד כמה שידוע לי אין הפתעות, הכל מאותה רמה בסיסית, ואתה צריך להחליט אם הרמה הזאת מספקת לך, לא יהיו הפתעות פתאם ולא מציאות.

פורסם

מילה נרדפת ל AOC זה זבל סיני.

אל תתקרב לכזה דבר, חבל על הכסף שלך.

עדיף לך לחסוך עוד טיפה ולקנות משהו של LG, טושיבה, או חברה מוכרת אחרת, פשוט חבל על הכסף שלך.

פורסם

HD Ready

רזולוציה 1366X768

משמע זהו לא Full HD (רזולוציה 1920x1080)

ז"א, תוכל להינות מתכני 720p בלבד (או 1080i/p עם downscale ופוטנציאל לירידה באיכות)

בכל מקרה, עד לא מזמן עבדתי ב-Ivory (בעעע) ואני יכול "לאשר" שה-AOC שלהם זה זבל סיני. אבל עדיין טלויזיה :P אם אין לך את הכסף אולי זאת אופציה עדיפה עבורך (עם כל הצער שבדבר...)

פורסם

תנסה לעלות את התקציב ל-4-4.5 אלף חבל שתקנה סתם קקה ותצטער שלא הוספת עוד קצת בלי קשר אני הייתי הולך על r81 32 אינץ של סמסונג.

חוץ מזה אתה יכול להגיש הצעות במכרזים ולפעמים מוציאים דברים במחירים ממש טובים ביחס למחיר השוק.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אתם צודקים באמת עדיף לא לקנות את החברה הזו

והגדלתי את התקציב ל 4-5 אלף אז לכן עוד הצעות אולי? אבל לא דרך רכישה באינטרנט אלה דרך חנויות רגילות

תודה

פורסם

בתשובה לשאלתך, HD READY יספיק לך ל XBOX. לדעתי הוא בכלל לא מגיע ל FULL HD...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים