פורסם 2007 ביולי 2618 שנים יש לי בעיה יש לי טופס הוספתי תמונה והוספתי כפתורעכשיו אמרתי לכפתור להיות שקוף הבעיה שהוא משקף לי מעבר לתמונה מה שאני לא רוצה שיעשה אני אומר לו להיות שקוף כי זה אני רוצה שיהיה לו צורהעגולה ואז אני יראה חייל של דמקה עגול הבעיה שהוא משקף מעבר לתמונה(לוח הדמקה) עכשיו אם אני ישים את התמונה בתור רקע של הטופס הוא לא ישקף לי דרכהאבל זה לא מה שאני רוצה יש רעיונות?
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים התשובה מתחתי חכמה(כתב משהו יותר טוב ממה שהצעתי אז נתתי לו מצביע) |||||||| |||||||| |||||||| |||||||| |||||||| //// \\\\ //// \\\\ //// \\\\ //// \\\\ //// \\\\ ////\\\\ ///\\\ //\\ /\
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אם הבנתי נכון, אתה רוצה לשים תמונה של חייל ומעליה כפתור וכשילחצו עליו יקרה משהו.פשוט מאוד תשים את התמונה, ובדיוק כמו שאתה שם כפתור ולוחץ עליו פעמיים ונכנס לקוד שלו תעשה עם התמונה, וככה פשוט שתלחץ על התמונה יקרה משהו...מקווה שעזרתי!
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר את זה אני יודע אבל זה לא מה שהתכוונתי הכוונה היתה לשים כפתו מעל תמונה לתת לו תמונה שהיא שחורה ובאמצע עיגול אדוםעכשיו אני רוצה את הרקע השחור שיהיה שקוף ויהיה לי כפתור עיגול אבל כאשר אני עושה לכפתור שיהיה שקוף אז הוא משקף לי מעבר לתמונה דבר שאני לא רוצה שיהיה לי כי יש לי חייל דמקה ולוח והוא משקף לי מעבר ללוח פעולה שלא רצוייה לי אני רוצה שהכפתור יהיה מעל לחייל אבל לא ישקף מעבר ללוח
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אתה יכול לשמור את התמונה שלך כך שתהייה שקופה, בלי להשתמש בשחור כצבע שקוף.ותשתדל לפסק את המשפטים שלך. זה ממש קשה לקרוא אותם כשהם לא מפוסקים.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר בקשה חברה התרגיל פה אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי בזה,אני מ 8בבוקר על זה המרצה שלי אמר זה לא בעיה אבל אני לא מצליח,אשמח עם יש פה מישהו תותח שיכול לעשות לי את הכפתור שקוף ושהלוח ישאר אותו דבר שהכפתור לא ישקף דרכו.אבל בלי לשנות את הקוד רק להוסיף פקודות אשמח לשמוע מהו השינוי תודה חברה(השתדלתי לפסק)הקובץ מקובץ בזיפ ואתם תראו שתפתחו את התרגיל את הכפתור המכוער מעל הלוח אני רק צריך שיהיה שקוף וזהו תודה אמיגוסhttp://www.f2h.co.il/636702
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.