עבור לתוכן

חברים עזרה דחוף ב FORMS ב C#

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה יש לי טופס הוספתי תמונה והוספתי כפתור

עכשיו אמרתי לכפתור להיות שקוף הבעיה שהוא משקף לי מעבר לתמונה מה שאני לא רוצה שיעשה אני אומר לו להיות שקוף כי זה אני רוצה שיהיה לו צורה

עגולה ואז אני יראה חייל של דמקה עגול הבעיה שהוא משקף מעבר לתמונה(לוח הדמקה) עכשיו אם אני ישים את התמונה בתור רקע של הטופס הוא לא ישקף לי דרכה

אבל זה לא מה שאני רוצה יש רעיונות?

פורסם

התשובה מתחתי חכמה(כתב משהו יותר טוב ממה שהצעתי אז נתתי לו מצביע)

||||||||

||||||||

||||||||

||||||||

||||||||

//// \\\\

//// \\\\

//// \\\\

//// \\\\

//// \\\\

////\\\\

///\\\

//\\

/\

פורסם

אם הבנתי נכון, אתה רוצה לשים תמונה של חייל ומעליה כפתור וכשילחצו עליו יקרה משהו.

פשוט מאוד תשים את התמונה, ובדיוק כמו שאתה שם כפתור ולוחץ עליו פעמיים ונכנס לקוד שלו תעשה עם התמונה, וככה פשוט שתלחץ על התמונה יקרה משהו...

מקווה שעזרתי!

פורסם
  • מחבר

את זה אני יודע אבל זה לא מה שהתכוונתי הכוונה היתה לשים כפתו מעל תמונה לתת לו תמונה שהיא שחורה ובאמצע עיגול אדום

עכשיו אני רוצה את הרקע השחור שיהיה שקוף ויהיה לי כפתור עיגול אבל כאשר אני עושה לכפתור שיהיה שקוף אז הוא משקף לי מעבר לתמונה דבר שאני לא רוצה שיהיה לי כי יש לי חייל דמקה ולוח והוא משקף לי מעבר ללוח פעולה שלא רצוייה לי אני רוצה שהכפתור יהיה מעל לחייל אבל לא ישקף מעבר ללוח

פורסם

לא יותר פשוט שתעלה לפה צילום מסך של איך שזה עכשיו ?

יהיה פשוט יותר להבין.

פורסם

אמ... אולי תשים תמונה של עיגול אדום?

אוו שתנסה להגדיר את הלחצן כללא רקע.

פורסם

אתה יכול לשמור את התמונה שלך כך שתהייה שקופה, בלי להשתמש בשחור כצבע שקוף.

ותשתדל לפסק את המשפטים שלך. זה ממש קשה לקרוא אותם כשהם לא מפוסקים.

פורסם
  • מחבר

בקשה חברה התרגיל פה אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי בזה,אני מ 8בבוקר על זה המרצה שלי אמר זה לא בעיה אבל אני לא מצליח,

אשמח עם יש פה מישהו תותח שיכול לעשות לי את הכפתור שקוף ושהלוח ישאר אותו דבר שהכפתור לא ישקף דרכו.

אבל בלי לשנות את הקוד רק להוסיף פקודות אשמח לשמוע מהו השינוי תודה חברה(השתדלתי לפסק)

הקובץ מקובץ בזיפ ואתם תראו שתפתחו את התרגיל את הכפתור המכוער מעל הלוח אני רק צריך שיהיה שקוף וזהו תודה אמיגוס

http://www.f2h.co.il/636702

פורסם
  • מחבר

חברים יש מצב לעזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים