עבור לתוכן

צריך עצה בנוגע לכרטיס טלויזיה .. 300 ש"ח :)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ואללה .. ?

י מצב אני אקח א תה- DVD מההורים שלי כי אין לי =/ ......

DVD נייד יעבוד ?

ממ

אז לא הבבנתי בשיט מה הקטע ומה הייתרון של כרטיס טלויזיה אם אפשר לקנות טלויזיה ולחבר אותה גם כמסך שהדבר יותר פשוט ..

אה ?

פורסם

אפשר להקליט סדרות וסרטים עם כרטיס הטלויזיה... מן הסתם...

פורסם

יש לך כרטיס טלווזיה במחשב.

מה הכרטיס הזה בעצם יודע לעשות?

הוא יודע לקחת מקור וידאו (זה יכול להיות טלווזיה מאנטנה, ממיר אנלוגי, ממיר דיגטלי, מצלמת וידאו, וידאו וכדומה) ובעצם להציג אותו במחשב.

תחשוב שיש לך כרטיס במחשב. הכרטיס הזה צריך שתחבר אליו משהו שממנו הוא יכול לקבל תמונה. הוא הרי צריך לקבל את המידע של הטלווזיה איכשהו.

בנוסף, צריך לחבר אותו לכרטיס קול כדי שהרמקולים שמחוברים למחשב יוכלו להוציא את הקול של הטלווזיה.

אתה יכול לקנות גם כרטיס חיצוני (שלא יהיה בתוך המחשב). לדעתי זה לא מומלץ.

מה היתרונות של כרטיס טלווזיה?

1. מקום. זה יושב בתוך המחשב. אם כבר יש לך מחשב בחדר זה חוסך במקום.

2. כסף. זה סיפור דיי זול בסך הכל. שוב- אם יש מחשב, בתוספת של 200 שקלים אתה יכול להוסיף טלוזיה לחדר.

3. אין צורך בכמה מסכים בחדר. ניתן להציג הכל על צג המחשב.

4. ניתן להקליט את הטלווזיה ישירות למחשב.

פורסם
  • מחבר

אז אולי בעצם כככדאי לקנות כבר טלויזיה ובעזרת כבל S-VIDEO לחבר א תהטלויזיה למחשב ?

כי פה בעצם אתה אומ לי שכדי לראות טלויזיה במחשב אני אצטטרך גם מסך LCD גם טלויזיה(כי עם DVD אני אוכל לצפות רק בדיסקים אה ? )

אז איפה פה בעצם אני מרוויח איכות תמורת מחיר ?

פורסם

אולי את ההסבר שלי תבין. כרטיס טלוויזיה הוא בעצם טלוויזיה רק ללא מסך, כי את המסך אתה לא צריך + ווידאו מקליט שידורים בזמנים שאתה בוחר, וגם יכול להחליט באיזה פורמט להקליט.

אתה צריך לחבר אותו למקור ווידאו בדיוק כמו שטלוויזה מתחברת למקור ווידאו קרי, ממיר,דיוידי וכו' ויש עוד פונקציות שכרגע לא זכור לי. וכל הסיפור הזה עולה לך בין 180 ל400 ש"ח בערך לכרטיס פנימי. וזה במקום לקנות טלוויזיה כמכשיר נוסף...

פורסם
  • מחבר

אולי את ההסבר שלי תבין. כרטיס טלוויזיה הוא בעצם טלוויזיה רק ללא מסך, כי את המסך אתה לא צריך + ווידאו מקליט שידורים בזמנים שאתה בוחר, וגם יכול להחליט באיזה פורמט להקליט.

אתה צריך לחבר אותו למקור ווידאו בדיוק כמו שטלוויזה מתחברת למקור ווידאו קרי, ממיר,דיוידי וכו' ויש עוד פונקציות שכרגע לא זכור לי. וכל הסיפור הזה עולה לך בין 180 ל400 ש"ח בערך לכרטיס פנימי. וזה במקום לקנות טלוויזיה כמכשיר נוסף...

או קי יהבנתי ....

אז ת'אמת לא אהבתי ממש ת'רעיון .....

אולי עדיף כבר לקנות עוד טלויזיה בנוסף\במקום המסך יש לי כרגע .....

תודה לכולם על העזרה ..

פורסם

איך בדיוק אתה רוצה לקנות טלווזיה במקום המסך שיש לך? איך תעבוד על המחשב?

שיהיה.

תהנה.

פורסם
  • מחבר

ממזתומר תאיך אני עובד על המחשב ..

נראלי לא הבנת אחי .

שנייה אני מעלה תמונה ואז תגיד לי איפה אתה רואה א תהבעיה ומבחינת מה ..

מבחינת תמיכה ? מקום ? גודל ?

שנייה ..

עריכה

הנה אחי זה היה התכנון שלי

לקנות מסך LCD + כרטיס טלויזיה אבל אני רואה זה יוצא יותר מידי ולקנות עוד ממיר זה עוד 200 שקל .. או שאני טועה

אז בסוף אחרי ששמעתי את האינפורמציה מכם החלטתי בכלל לקנות טלויזיית LCD ואני אתלה אותה על הקיר

תשימו לב איפה המיטה ואיפה הקיר ....

כשאני פותח את המיטה זה הכי קלאסה .. בגלל זה אני מתפשר על לכל היותר 20 אינץ' .....זה קרוב (הרוחב של החדר ) ...

השאלה אם זה משתלם מה שבחרתי לעשות בסוף ואם האיכות כשאניאשתמש בטלויזיה כמסך ובטלויזיה כטלויזיה תהיה איכות גבוהה ..

p7283030wg1.jpg

Shot with SP350 at 2007-07-28

פורסם

אתה לא צריך לקנות עוד ממיר. פשוט תקנה מפצל לכבל שיוצא מהממיר שיש כבר עולה כמה שקלים ותחבר לכרטיס מסך...

פורסם

כן, אבל זה לא קשור.

אני לא מבין מה הקטע.

אתה אומר שזה סיפור כי אתה תצטרך לשלם עוד כסף על ממיר.

ובשביל הטלווזיה אתה לא תצטרך לקנות ממיר? מה ההבדל?

אם אתה לא מתכוון לקנות טלווזיה בגודל גדול יותר מהמסך שלך, הייתי ממליץ לך לקנות כרטיס טלווזיה ולחסוך מקום ובלאגן בחדר.

אני ואחי כבר הרבה זמן עם כרטיס טלווזיה וזה פשוט נוח.

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך לקנות עוד ממיר. פשוט תקנה מפצל לכבל שיוצא מהממיר שיש כבר עולה כמה שקלים ותחבר לכרטיס מסך...

מצטער על ההקפצה אבל הייתי באילת (מנהל אני מקווה שזה בסדר =/) אם לא תשלח לי בבקשה הודעה פרטית

כשאתם אומרים ממיר הכונה לכרטיס טלויזיה ?אם כן אז הכ לברור לי עכשיו =/ (חשבתי התכוונתם ממיר אנלוגי (HOT \ YES ) )

פורסם

אתה רוצה עצה טובה? הינה:

פשוט תקנה כבר את הכרטיס עם הכבלים,תחבר הכל ותתחיל לשחק עם זה עד שתבין את זה בעצמך.

אפשרות נמוספת עזוב את כל הרעיון הזה...

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה עצה טובה? הינה:

פשוט תקנה כבר את הכרטיס עם הכבלים,תחבר הכל ותתחיל לשחק עם זה עד שתבין את זה בעצמך.

אפשרות נמוספת עזוב את כל הרעיון הזה...

ב"ה זה מהשחיכיתי לשמוע =/..

תודה אח שלי :xyxthumbs:

פורסם

אתה מזכיר לי אחד שמבקש עזרה אבל לא מוכן לקבל אותה...

פורסם
  • מחבר

אתה מזכיר לי אחד שמבקש עזרה אבל לא מוכן לקבל אותה...

אחיי התכוונתי לצטט אותך חחח =/

אבל דיברתם על אותו עניין אז מה זה משנה :)

תודהתדוהותדה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים