עבור לתוכן

מחפש משחקים תומכים Directx 10 מתנה ליום הולדת

Featured Replies

פורסם

אני מחפש משחק חדש במיוחד משחקים בסגנון Battlefield ... או גוף ראשון

רציתי לדעת עוד משחקים שתומכים Directx 10.

דרך אגב כרטיס המסך שלי :8600 GT Nvidia Geforce

תודה רבה זאביק

פורסם

זה יהיה טיפה קשה להריץ DX10 על הכרטיס הזה.. אבל תחפש בסטיקי משחקים שתומכים..

פורסם

קודם כל אחי Battlefield זה לא דריקס 10. וגם אם אתה רוצה לשחק עם דריקס 10 אתה צריך וינדוס ויסטה מבין אחי?

פורסם
  • מחבר

אני מבין אחי....

אז איזה משחקים חדשים אתם ממלצים לי לקנות ?

פורסם

בינתיים למיטב ידיעתי עוד לא יצאו משחקים תומכים..

חכה חודש חודשיים..

פורסם

יש את LOST PLANET שלא שווה גרוש

ויש את company of heroes שיצא לו פאצ' DX10 (שאין הבדל מורגש בין DX10 ל DX9 לפי מה שאומרים)

בקיצור רוב המשחקים שאמורים לתמוך ב DX10 עדיין לא השתחררו (באוגוסט כבר יתחילו להשתחרר משחקים ועד ספטמבר-דצמבר יהיו המון משחקי DX10 טובים)

פורסם
  • מחבר

שמעתי שיצא המשחק Crysis

וראיתי שמדברים עליו הרבה ... האם הוא שווה בדיקה??

פורסם

הוא לא יצא.

פורסם

תחכה עוד. זה שווה את זה.

במיוחד שאתה קונה משחקים במאות שקלים.

פורסם

יש את LOST PLANET שלא שווה גרוש

ויש את company of heroes שיצא לו פאצ' DX10 (שאין הבדל מורגש בין DX10 ל DX9 לפי מה שאומרים)

בקיצור רוב המשחקים שאמורים לתמוך ב DX10 עדיין לא השתחררו (באוגוסט כבר יתחילו להשתחרר משחקים ועד ספטמבר-דצמבר יהיו המון משחקי DX10 טובים)

LOST PLANET בנתיים המשחק הכי שווה...

פורסם

LOST PLANET בנתיים המשחק הכי שווה...

אחי? זה משחק גרוע ביותר. ביושוק יוצא אוטוטו והוא DX10 הוא צריך להיות משחק מצוין.

פורסם

LOST PLANET PC SUCKERS EDITION נקבר מהרגע שיצא, משחק גרוע בכל אספקט.

אל תקנה שום משחק, אין משחק שתומך DX10 יהיו רק אחרי החופש ולא בטוח עד כמה ה8600GT יחזיק אותם, לא ברמה גבוהה זה בטוח.

אם אתה רוצה לקנות משחק טוב, הייתי ממליץ BF2142 אחד ממשחקי הONLINE הטובים ביותר שיש.

פורסם

LOST PLANET PC SUCKERS EDITION נקבר מהרגע שיצא, משחק גרוע בכל אספקט.

אל תקנה שום משחק, אין משחק שתומך DX10 יהיו רק אחרי החופש ולא בטוח עד כמה ה8600GT יחזיק אותם, לא ברמה גבוהה זה בטוח.

אם אתה רוצה לקנות משחק טוב, הייתי ממליץ BF2142 אחד ממשחקי הONLINE הטובים ביותר שיש.

ביושוק יוצא עוד שבועיים-שלושה אז איך עד סוף החופש?? בדבר אחד אתה צודק, וזה בקשר לכרטיס מסך, שכנראה לא יאפשר ריצה חלקה של המשחקים-אולי על 1024X768 ובלי פילטרים.

פורסם

מה עם ENEMY TERRITORY הוא נדחה ל3 ספטמבר 2007, היה אמור לצאת ב1 אוגוסט בדיוק 3 ימים לפני היום הולדת שלי, למה לדחות?????????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים