פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אני בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי, ואני מעוניין לעשות רשת קווית בבית.אני מחובר ל012 דרך תשתית של HOT עם מודם לבן של מוטורולה.הבנתי שאני צריך נתב קווי - לכן חיפשתי בזאפ, וראיתי שBR6104K של EDIMAX הוא הנתב המומלץ ביותר.מה דעתכם עליו? התקציב שלי לנתב הוא בערך 250 ש"ח +-הבנתי גם שאזדקק לשני כבלי רשת ישרים (?). מאיפה אפשר לקנות באינטרנט? אתם יכולים להמליץ לי על חנות?תודה רבה!
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים נתב טוב, אך טיפה מיושן. בפחות מ-250 ש"ח אתה יכול לקנות את ה-6204WG, שמלבד היותו אלחוטי (תמיד נחמד שיש אפשרות כזאת בנוסף לחיבורים החוטיים), הוא גם מכיל כמה דברים שה-6104K הישן יותר לא מכיל, כמו QOS, כמו DHCP סטטי וכו.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר אבל אם אני מתכוון לעשות רשת חוטית, אין לי צורך בנתב אלחוטי.מה עם BR6104KP ? הבנתי שהוא יותר מתקדם מקודמו וכולל שרת מדפסת.ללכת עליו?
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים אם אתה צריך שרת מדפסות, אז כן. תחשוב מה יותר חשוב לך - לחבר מדפסת ישירות לנתב או להיות מסוגל בעתיד לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית.אגב לי יש גם את ה-6104KP וגם את ה-6204WG והם עובדים מצוין.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים גם לי יש את הדגם עם שרת המדפסות. קח בחשבון שהמדפסות יהיו חייבות להיות ליד הראוטר - אצלי זה סיבך קצת את הענינים אבל עובד יופי.ראוטר מעולה.כבלי רשת ישרים ניתן לקנות בכל חנות מחשבים כמעט. הכוונה בישרים היא שהם אינם מוצלבים שמטרתם של אלו הוא חיבור ישיר בין שני מחשבים ללא ראוטר.ממליץ לא לחסוך ולקנות תמיד 5 מטר יותר מהמקסימום מרחק שאתה מתכנן עליו.אתה כמובן תזדקק לכבל כזה לכל מחשב שאתה מתכנן לחבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.