פורסם 2007 ביולי 2518 שנים תנתק מהחשמל ותחזיר.הגדרות כרטיס-> תשים הכל על אוטומטיכנס ל CMDתכתוב IPCONFIGתראה מה כתוב ב DEFAULT GATEWAYזה האיי פי של המודםצאהגדרות כרטיס -> שים איי פי סטטינסה לשלוח פינג לאיי פי של המודם שמצאתמה קורה?
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מאחורי המודם יש לחצן כזה שמבצע רשת. תלחץ עליו(עם גפרור או משהו) למשך 10 שניות.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אתה עדיין לא יכול לגשת ל10.0.0.138?יש לך אותה בעיה כפי שהייתה לי. תחליף את המודם בבזק.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר אתה עדיין לא יכול לגשת ל10.0.0.138?יש לך אותה בעיה כפי שהייתה לי. תחליף את המודם בבזק.מממ... אתה בטוח?
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אין לו שום בעיה בשום מודםWINXP יכתוב לך את הודעת השגיאה הזאת כשהוא לא מקבל IP מ DHCP.במקרה של מודמי PPPOE למיניהם, הוא כותב את זה כל הזמן כמעט (מכיוון שהם לא נותנים DHCP למחשב, כי ככה הם עובדים)ההודעה הזאת במקרה שלו, לא אומרת שיש לו בעיה, הוא מחובר וגולש והכל תקין והוא פתח את הדיון הזה (עם כותרת לא חוקית, שעליה הוא יקבל אזהרה אם הוא לא ישנה אותה בקרוב לפי חוקי הפורום)רק בגלל שהיה כתוב לו "limited" וזה הפחיד אותו שיש אולי משהו לא בסדר בחיבור.3 דפים בפורום על כלום, פשוט כלום. (למי שמחובר עם נתב, או בכבלים ההודעה הזו כן חשובה, אבל במקרה שלו היא אמורה להיות שם אפילו)תן קליק ימני על ה local area connection שלך, מאפיינים > ותוריד את ה "V" שאומרnotify me when this connection is limited תן אישור וזהו, זה לא יופיע ואין לך מה לדאוג.ותשנה את כותרת הדיון הזה.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים לא הבנתי, מה הקשר של הUPNP?בכל מקרה, לדעתי יש לך 2 אופציותאו לקבוע IP ידני(נגיד 10.0.0.1 וDEFAULT GATEWAY של 10.0.0.138)או להכנס לממשק ולהפעיל את הDHCP (ואז תשאיר את ההגדרות בכרטיס רשת על אוטומטי)שתי האופציות האלו יפתרו לו את "הבעיה"
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אוהו איזה מציקים אתם:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275213.0בסך הכל ביקשתי ממנו שיבדוק את זה.בכל מקרה, יכול להיות שהוא גולש דרך מודם אחר. הוא לא יכול בכלל לגשת לIP של הראוטר(הוא רשם שהוא ניסה).
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים שתי האופציות האלו יפתרו לו את "הבעיה" בדיוק, "בעיה" מצד שני, גם להוריד את ה "V" של "דווח לי על קישוריות מוגבלת" יפתור לו בדיוק את אותה "בעיה"
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים הוא אמר שהוא מחובר עם המודם באמצעות חייגן.ככה אני הבנתי מהדיון הזה לפחות.הבנתי מה שאמרת לו לבדוק, אבל הבעיה שהייתה לך היא באמת בעיה, אבל זה בגלל שאצלך האזטק היה מוגדר כנתב, ואצלו הוא מודם PPPOE.(והוא לא מגיע ל 10.0.0.138 בגלל שהחייגן מחובר, ברגע שהוא יינתק אותו הוא יוכל להגיע)
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר שיניתי את הכותרת של התראד, מה אתם אומרים להחליף מודם וזהו, כי אין לי בעיה להחליף.... ואני גולש מאותו מחשב. עריכה: פתרתי את הבעיה, ניתקתי את כל החיבורים של המודם וחיברתי שוב ופיתאום זה לא מראה לי את הבעיה. למנהלים אתם יכולים לנעול. תודה בכל מקרה על העזרה!
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים לא הייתה לך שום בעיה מלכתחילה. והכותרת עדיין לא אומרת הרבה, אבל ניחא הפעם ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.