עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך לחיבור AGP בתקציב של כ1000 שקלים

Featured Replies

פורסם

אני מבצע שדרוג כרגע לאחד המחשבים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP*8 שיתן תמורה טובה לכסף, שיהיה אפשרי לנצל את הכוח שלו בצורה מיטבית עם המאבד שעל המחשב ושיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה למשל כמו ניד פור ספיד החדש, קאונטר סטרייק 1.6/סורס.

מוכן להשקיע עד 1300 שקל, מעדיף לא לעבור את ה1000 וגם לא חושב שיש כרטיס מעל 1000 שקל שהמעבד שלי יוכל לנצל.

אם אפשרי שהכרטיס יתמוך בHD.

מפרט המחשב הנוכחי:

AMD 2500 ברטון

256MBDDR 400HZ- מוסיף עוד סטיק של 1GB.

פורסם

אפילו אם תוסיף 1GB זה יהווה קצת צוואר בקבוק בגלל המעבד שלך....

בגדול, הייתי ממליץ לך לחסוך למחשב חדש, כי אין טעם כבר לשדרג מחשב כזה ותבזבז עליו איזה 2000 ש"ח... ואפילו יותר.

פורסם

תשנה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם

ממליץ לך על 7600GS ואחד שתומך בHD אני לא זוכר בדיוק שם של חברה עכשיו אני יחפש ועירוך אולי אחר כך....

הוא יעלה בסביבות ה650-730 שקל אני חושב

למישחקים כמו שהזכרתה הוא יפיעל מצוין וכן אתה צריך עוד קצת ראם.

פורסם

אתה יכול לקנות כרטיס מסך חדש, אבל הביצועים של המחשב שלך עדיין לא יהיו כ"כ טובים.

במקום להוסיף סטיק של GB1 וכרטיס מסך ב-1000 ש"ח, אתה יכול לחסוך נגיד עוד חודשיים(אם אתה עובד) ולקנות מחשב חדש ב-3000\4000 ש"ח(תפנה לפורום מפרטים)

אם אתה לא יכול לחסוך עוד, או שזה דחוף לך מאד, תקנה 7600GT.

פורסם

אתה יכול לקנות 7600GT ב685 ש"ח

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8278

להוסיף ב310 ש"ח סטיק של ג'יגה זיכרון

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27455=27966&DB27457=28041&DB27456=28033

לסגור את כל הסיפור ב1000 ש"ח ולסחוב עם המחשב הזה עוד שנה בערך, כשסביר להניח שאת רוב המשחקים המחשב הזה יריץ על בינוני, בחלק מהמקרים המעבד

יכול להגביל אותך, לדוגמא lost planet לא תומך במעבדים האלו, אבל בינתיים זה מקרה חריג... ככה שלתווך הקרוב זה יכול להיות פתרון לא רע.

פורסם

לדעתי פשוט תמכור את הישן וכבר תקנה חדש חבל על הכסף שיתבזבז על המחשב הישן...

פורסם

לדעתי פשוט תמכור את הישן וכבר תקנה חדש חבל על הכסף שיתבזבז על המחשב הישן...

לא מוכרים מחשבים ישנים..

המחיר שמקבלים עליהם לא שווה את הטרחה בכלל

פורסם

למה לא שווה, תלוי איזה מפרט יש לך? ולפי זה קובעים את המחיר...

לדעתי להשקיע בכזה מחשב 1K או אפילו יותר זה סתם בזבוז(אבל זו רק דעתי)...

פורסם

אז זהו שלא במפרט ישן והוא היה בסדר\טוב פעם אם שיפור הוא יפעיל היום כמאת הכול (כמובן עדDX9)

זה יותר קשור לצריכים

דוגמה למשל אני יש לי מפרט ישן אני היתי צריך שוהא יפעיל מישחקים שיצאו עד היום ברזולציה 768X1024 לא רציך יותר לא פחות

על הגדרות גבוה-בינוני

ובלי פילטרים

וזה מפעיל לי הכול עד היום(בצרכים שלי)

כמובן אם רזולציות גבות ופילטרים אז צריך כבר מחשב חדש P:(למרות שיש 1950PRO וGT אפילו בAGP כך שגם לא חובה חדש)

זה תלוי בצרכים כי אם הצכרים לא גבוהים לא צריך לבזבז יותר כסף מאשר לשפר....

אני יכול להגיד שזה נושא דיי ענק על דברים ישנים שאפר לשפר כך שאין לי כח להסביר עוד בהרחבה..

ראו תמונה מיתחת

פורסם

אז זהו שלא במפרט ישן והוא היה בסדר\טוב פעם אם שיפור הוא יפעיל היום כמאת הכול (כמובן עדDX9)

זה יותר קשור לצריכים

דוגמה למשל אני יש לי מפרט ישן אני היתי צריך שוהא יפעיל מישחקים שיצאו עד היום ברזולציה 768X1024 לא רציך יותר לא פחות

על הגדרות גבוה-בינוני

ובלי פילטרים

וזה מפעיל לי הכול עד היום(בצרכים שלי)

כמובן אם רזולציות גבות ופילטרים אז צריך כבר מחשב חדש P:(למרות שיש 1950PRO וGT אפילו בAGP כך שגם לא חובה חדש)

זה תלוי בצרכים כי אם הצכרים לא גבוהים לא צריך לבזבז יותר כסף מאשר לשפר....

אני יכול להגיד שזה נושא דיי ענק על דברים ישנים שאפר לשפר כך שאין לי כח להסביר עוד בהרחבה..

ראו תמונה מיתחת

ואם ייצא משחק חדש והוא על גרפיקה כבדה והוא יירצה לשחק? מה עושים?

-פותח התראד, תיגש ל-TradeZone תציע את המחשב שלך למכירה ובינתיים תתחיל לחסוך.

פורסם

מה לא הבנתה אני דיברתי על עצמי שאני היתי צריך רק את כול המישחקים שיצאו עד היום(תאמין לי זה מספיק לשחק בהם מיספר שנים בכול הFPS TPS ומשחקי מרוץ+אני צופה של אנימות ממש כבד אם שאפר ליקרוא לזה כך כול היום רואה :))

וזה הצרכים שלי

כך ששלו יכולים להיות אחרים והא כן יהיה צריך לקנות חדש או כרטיס ברמה של PRO1950 או GT

(הם יספיקו עד ליצא של הכרטיסים החדשיים הבאים של AMD וNV)

למרות שהם כרטיסים MID הם משמשים לHIGE בכול דבר כיום (אני דמבר על מישחקים כן טוב כימאתxD הכול)

פורסם

אפשר להתחרפן עם צורת התנסחות ושגיאות הכתיב שלכם, מה אתם עושים במקום ללכת לבית הספר, משחקים משחקי מחשב? תלמדו לכתוב!

פורסם

אפשר להתחרפן עם צורת התנסחות ושגיאות הכתיב שלכם, מה אתם עושים במקום ללכת לבית הספר, משחקים משחקי מחשב? תלמדו לכתוב!

קשה לי להאמין שהם ילמדו מחדש בגללך או בזכותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים