פורסם 2007 ביולי 2418 שנים כן כן. סוף סוף יש שרת מדורג ל2142 ואתם מוזמנים להתעדכן בכל הפרטים.כנסו לכאן - http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1032047
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מה אתה אומר? פצצה. אווףף ממתי שעברתי ל014 אני כבר לא יכול להכנס למשחק רק פעם ב.. נכנס לי בלי לצאת . 014 יש לי פינגים טובים אבל לא נכנס לרוב עצבייםםם אני חולה על המשחק הזה.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים נכנסתי כרגע אין יש כמה חברה או אחד שתיים. יאללההה להכנס חברים . הכינוי שלי שם אותו דבר.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר תודה' date=' אני מקווה שיעשו ראנק בבאטלפילד 2, כי יש יותר שחקנים שם.[/quote']בתנור.. עניין של שבוע שבועיים לכל היותר.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים בתנור.. עניין של שבוע שבועיים לכל היותר.עמוס, אם תעלו פה שרת ראנק תגיד את זה לקהילה פה.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים או יפה מאוד שרת ישראלי ל BF2142 אני שמח למרות שיש לי חשש שלא יהיה לזה מספיק קהל והשרת ישאר כמאט כול היוםריק.אבל מקווה רק לטובה!ניפגש שם בצהרייםLt.Mcloud
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים או יפה מאוד שרת ישראלי ל BF2142 אני שמח למרות שיש לי חשש שלא יהיה לזה מספיק קהל והשרת ישאר כמאט כול היוםריק.אבל מקווה רק לטובה!ניפגש שם בצהרייםLt.Mcloudלמה אתה חושב שהוא יהיה ריק? תן לו זמן ותראה שהוא יתמלא.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אם יש לי באטלפילד פרוץ.. אני יכול להיכנס לשרת?(תאמינו לי שהייתי קונה אבל אין תקציב...)
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אם יש לי באטלפילד פרוץ.. אני יכול להיכנס לשרת? (תאמינו לי שהייתי קונה אבל אין תקציב...) לא
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים יוצא לי מהמשחק אחרי כמה שניות ורק פעם.. ב.. נכנס בלי לצאת וזה לא בעיה במשחק . ושיוצא לי יש לי את ההודעה punkbuster . מישהו אמר לי צריך לעדכן את זה . איך מעדכנים? מצאתי את התוכנה ועשיתי אבל זה ככה תראו בתמונה השנייה ככה זה צריך להיות ועדיין יש לי את הבעיה .ועשיתי גם check for updates ולא עזר עדיין אותה שגיאה מה אני יעשה חברה מישהו יודע? אחרי שעשיתי check for updates היה לי הודעה זאת בתמונה השלשית.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים סורי ששולח שוב פשוט זה הגיע לדף השני. בבקשה תעזרו לי חברה . כבר חודשיים בבעיה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.