עבור לתוכן

לגבי הביקורת SanDisk Sansa C250

Featured Replies

פורסם

היה באמת הכרחי לסקור את כלל היסטוריית האנושות בנוגע להאזנה למוזיקה, הן נייחת והן ניידת?

זו באמת כתיבה לא מקצועית, אם אין לכם מה לכתוב, אז פשוט אל תכתבו, אני לא רואה טעם בלמלא עמוד שלם של ביקורת על נגן מוזיקה בסקירה היסטורית על הרגלי השמיעה משחר האנושות... :sleep:

לתשומת לבכם.

פורסם

הסקירה היתה מעולה, לא רוצה לקרוא את הפרטים הקטנים -> 5. סיכום.

למה השליליות הזאת כלפי בנאדם שהשקיע מהזמן והידע שלו בשביל כולנו.

פורסם
  • מחבר

לא הייתה לי שום בעיה עם הסקירה עצמה, להיפך.

אבל הפתיחה כל כך מיותרת, שוב אם אין מה לכתוב על המוצר, אל תכתבו!

פורסם

הפתיחה לא מיותרת זו סה"כ סקירה של 5 דפים שלוקח 5 דקות לעבור עליה.

אכן, הפתיחה הרחבה לנושא בהחלט מזמינה השוואה מקיפה יותר של מוצרים שונים,

דבר אשר לא התממש בכתבה קצרה.

אני מאמין שיהיו כתבות המשך עם השוואה למתחרים, ואז הפתיחה בהחלט לא תראה מיותרת. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
רק לפני כמה מאות שנים הדרך היחידה שהייתה בידינו להאזין למוזיקה הייתה כרוכה בנוכחות פיזית במופע וקונצרט ובנוסף, האמנים היו תלויים בזמינותם ובתקינותם של הכלים, ובאמצעים האקוסטיים במקום. המצאת מכונות ההקלטה והנגינה יצרה עבורנו את היכולת לבחור את הרגע להקשבה למוזיקה. עם-זאת עדיין היינו כבולים למיקום פיזי, שכן כל האמצעים היו לא ניידים בעליל.

באמת יש צורך להרחיב?

פורסם

הסיקרה ההסטורית הזאת היתה יותר מקיפה מהסקירה של איכות השמע של המכשיר... וזה אומר הכל.

והבעיה היא בצד של הסקירה של איכות השמע.

פורסם

מה שגם הסקירה לא מדויקת בכלל.

ה C250 הוא ממש לא מכשיר עם "איכות שמע גבוהה מאוד", הייתי רוצה לדעת מה הנסיון של הסוקר בתחום.

בנוסף, האייפוד מיני הוא ענתיקה. לא רלוונטי.

הנגן הזה בא להתחרות באייפוד שאפל בעיקרון, למרות שגם הסאנסה אקספרס מכוון לאותו שוק.

כנגד הנאנו יש לסאנדיסק את ה E2XX

ובארה"ב סאנדיסק תפסו את המקום הראשון במכירות נגני פלאש, עקפו גם את אפל.

פורסם

בנוסף, האייפוד מיני הוא ענתיקה. לא רלוונטי.

נראה לי שהתכוונו לאייפוד נאנו.

פורסם

קרא בבקשה עד סוף ההודעה שלי.

אני יודע שכנראה התכוונו לנאנו, אבל אי אפשר לכתוב דבר אחד ולהתכוון לדבר אחר, הקוראים יודעים לקרוא אותיות ומילים, לא את מחשבות הכותב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים