עבור לתוכן

דיסק קשיח לא קריא לאחר שינוי הגדרות ב-PARTITION MAGIC

Featured Replies

פורסם

תחילה אציג את מצב הדיסק לפני הבעיה: D (XP old) -> C (files) -> G (empty) -> F (XP new)

אחרי הבעיה הדיסק היה כך: E (error) -> G (XP new) -> F (XP old)

לפני כחודשיים יצרתי בעזרת תוכנת פרטישן מג'יק (PM) את מחיצה F, על חשבון C, כדי להתקין בה וינדוס נוסף, כי זו שהשתמשתי בה ב-D לא עבדה טוב (שתיהן XP). אז התקנתי XP נוספת על מחיצה של 1.5 גיגה בערך. בגלל שהגודל לא הספיק לי הוספתי מהמקום של C עוד מחיצה G כדי לאחד את F עם G. כשניסיתי לאחד אותם (באמצעות PM) כל הזמן היה כתוב ש-G הוא BAD ולכן המחיצות לא אוחדו.

אח"כ נכנסתי לתוכנה PM מתוך 2 הדיסקטים (כלומר, בלי שהוינדווס עולה) ושם הגדרתי את מחיצה C (אם אני זוכר נכון, אבל אולי אולי זה היה D) שהיא לא תהיה אקטיב, וכך נראה לי שלא נשארה מחיצה שהיא אקטיב. עוד לפני שעשיתי אפליי זה הראה לי את C בצבע צהוב שעליו כתוב שיש שגיאה (נראה לי 107). עשיתי אפליי בכל זאת ואז לאחר שאתחלתי את המחשב הוינדוס לא עלה. העלתי את התוכנה מהדיסקטים שוב זה הראה לי את כל הדיסק הקשיח בצבע צהוב שעליו כתוב שיש שגיאה (Partition table error #120 found) והדיסק לא היה מחולק למחיצות. אחרי כמה זמן שכבר לא ידעתי מה לעשות, ניסיתי והצלחתי להתקין עוד וינדוס XP על מחיצה G (בהתקנה של וינדוס כל המחיצות הופיעו כפי שהדיסק היה לפני הבעייה). בוינדוס הזה המחיצות D ו-C הופיעו כמחיצה אחת באות E וכשניסיתי להיכנס לכונן זה לא הצלחתי והופיעה הודעה שצריך לפרמט כונן זה. מחיצה F הופיעה בצורה תקינה והצלחתי לפתוח אותה. כשניסיתי להעלות את PM שהייתה כבר מותקנת על מחיצה F הופיעה הודעה שאות הכונן לא בסדר ולא הצלחתי להיכנס לתוכנה.

אנא עזרו לי :s05:! המחיצה היחידה שאני צריך ורוצה לשחזר היא C שעלייה יש לי קבצים אישיים שלי והם חשובים לי, קבצים של שנים! :kopfpatsch:

אם מישהו יודע איך לתקן את זה אני מאוד אעריך הצעות :yelclap:.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אולי בתמיכה טכנית יוכלו לעזור לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים