עבור לתוכן

מה ההבדל בין DDR2 לDDR3 ?

Featured Replies

פורסם

והאם כדאי לקנות DDR3 בשביל העתיד? כי אני קונה מחשב ואין לי בעיה להוציא עוד קצת כסף על זכרונות (אני קונה מחול וזה יחסית מחיר בסדר שם)?

ואני מתכנן OC רציני. כל זה בא עם QX6800 ו8800GTX שהזמנתי כבר..?

פורסם

בוודאי שכולנו היינו רוצים ddr3 , פשוט נכון להיום מחירם גבוה , ולא משתלם .

אם יש לך דיל טוב לך על זה . אם לא תקנה זכרנות 1066 והם יספקו אותך מעל ומעבר ב oc .

פורסם

כרגע תקנה זכרונות DDR2. תקנה לוח אם-GIGABYTE P35C-DS3R שתומך גם בDDR2 וגם בDDR3 כך שבעתיד כשDDR3 יהיה יותר נורמאלי מבחינת ביצועיחם, תזמונים ומחיר אז תוכל לשרדג בקלות. כגרע DDR3 יקר, והתזמונים שלו בשמיים מה שעושה אותו עוד יותר לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

על איזה זכרונות DDR3 אתם ממליצים בבקשה שיהיה מהחנות NEWEGG?

פורסם

האם מישהו יודע אם יהיו זכרונות DDR III עם תדר נמוך, כמו 667MHz או 800MHz?

או רק תדרים גבוהים יותר? ממה ש DDR II מסוגל להגיע אל?

אם DDR III יבוא רק בתדרים גבוהים, האם הוא לא יהיה מיועד רק לאילו שמתכננים המהרה/אוברקלוק?

מחכה לתשובה :)

פורסם

אחי עברתי ב newegg על הזכרונות ddr3 והמחירים בשמיים , אין משהו שמשתלם לקנות :nixweiss:

לך על אלה ותיהיה מרוצה עד השמים

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231128

ורק שתדע שאין מצב בעולם שהזכרונות האלה יעצרו אותך ב oc עם המעבד הזה .

(למען האמת גם עם זכרונות פחותים מאלו , תוכל להגיע רחוק מאוד )

פורסם

אם DDR III יבוא רק בתדרים גבוהים, האם הוא לא יהיה מיועד רק לאילו שמתכננים המהרה/אוברקלוק?

אין סיכוי בדרך כלל יש חפיפה של המהירות הכי גבוהה של הישן היא המהירות הכי נמוכה של החדש

פורסם

ואני שואל אותך, מה היתרון של החברה לעשות זכרונות בתדרים נמוכים?

תמיד החברות מוציאים זכרונות שיהו יותר מהירים וטובים לזה שקדמו להם.

פורסם

אני פשוט רוצה לדעת לאיזה אנשים זה מיועד... מי שרוצה לעשות OC, או גם למי שקונה מעבד ולא נוגע בו?

האם מי שלא רוצה לעשות OC יסתפק ב DDR II, או האם DDR III ייתן לו איזהשהו יתרון? חוץ מצריכת חשמל נמוכה יותר, תדר מאוד גבוה... למה זה יעזור לו?

מה היתרון של חברות לייצר זכרונות בתדרים נמוכים? מי שלא רוצה להמהיר מעבד אך רוצה צריכת חשמל מופחתת?

אם אין לך תשובות אל תענה... אני בסך הכל שואל בכדי להבין

פורסם

ההבדל בין DDR2 ל DDR3 הוא שהשעון הפנימי של DDR3 נמוך פי שתיים מהשעון הפנימי של הDDR2 . זה מתאפשר בגלל הBUS הפנימי של DDR3 פי שתיים יותר רחב. מהסיבה הזאת הDDR3 צורך פחות חשמל וגם יכול להגיע למהירויות יותר גבוהות.

DDR3 עובד בדיוק באותו מהירות כמו DDR2 אם השעון זהה. אם לא מתכוונים לקנות DDR3 מהיר מאוד כמו DDR3-1300 או DDR3-1600 (אם יש כסף לשרוף) אין ממש סיבה לקנות DDR3 בזמן שיש DDR2 באותו מהירות בשליש מהמחיר.

מתי שמדברים על מחשב נייד כן כדאי להשקיע באחד עם DDR3 כי DDR3 צורך פחות חשמל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים