פורסם 2007 ביולי 2218 שנים האם ידוע לכם על מודם סלולרי + חבילת גלישה (נורמלית ) למחשב נייד עד 100 ש"ח לחודש ?ובכלל האם ידוע לכם על מבצע משתלם ? תודה.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר יש לי מירס שההורים שלי נתנו לי (0578) זה פלא פון לא ?אבל למה זה משנה ??? אם יש חבילה טובה , בחברה אחרת לא אוכל לעשות ?אולי לא הסברתי את עצמי טוב , אני מתעניין לגבי מודם סלולרי למחשב נייד .
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אני משתמש בפאלפון שלי בתור המודם הסלולרי שליזה דרך חברת סלקום ואני משלם 80 שקל לחודש עד 500 מגה גלישה במהירות 1.4 מגהזה נורא יקר אבל אין הרבה אלטרנטיבותאני לא מכיר את המבצעים של אוראנג' אבל תבדוק איתםאמרת שיש לך מירס אז זה לא יעבוד לך כמודם אלא רק עם מכשיר דור שלישי וחצי שמחברים עם USB ואתה מגדיר חייגן רגיל לבד תקנה AIR CARD בהתחייבות לשנתיים אני חושב ,או שתחליף טלפון לדור שלוש וחציבכל מקרה אני בטוח שהם נותנים חודש נסיון בלי התחייבותהבעיה היא שאם אתה עובר את ה500 מגה אתה משלם אגורה על קילובייט זתומרת שקל למגה שזה יקר פצצותאני סטודנט שמשתמש בזה רק לאתרים של האוניברסיטה ומסנג'ר ועוד אתרים אבל בלי להוריד סרטונים ובכלל שלא לדבר על אי מיול או ביטורנטככה שאני לא עובר את החצי ג'יגה גלישהחוץ מזה שיש את הקטע של איזור כיסוי.....כשאני בתל אביב זה רץ חלק ופותח דפים יחסית מהר אבל ברכבת זה לפעמים עושה לי בעיות זתומרת זה עובד באמצע נסיעה ברכבת אבל לאטזה משתלם לסטודנטים ,תלוי מה הצרכים שלך
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים הכי טוב זה לעשות סקר שוק ולבדוק את הדברים שהחברות השונות מציעות לך בנושאר זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.