עבור לתוכן

BioShock -הדיון הראשי�(ציונים ראשונים -10/10, 95/100 ,5/5 ,96% ,3X10/10 כבוד !)

Featured Replies

פורסם

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא העגלה לא תריץץץ :||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

אפשר להוריד מגיימר. אמור להיות מהיר.

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=107177

אגב, אולי לכבוד הדמו כדאי לפתוח דיון חדש?

• תגובות 964
  • צפיות 150.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הממ מיותר. כל המידע כבר אסוף פה. אולי כשיצא המלא באופן נרחב (מה שלצערי אומר בארץ- כשיפרצו אותו) נפתח ת'רד חדש עם סיכום של זה שבו תוחלו להתרחע באמירות "החלטתי למכור את כל רכושי עלי אדמות בשביל מחשב והזכות לשחק ביו שוק עד סוף חיי"

פורסם

אם כבר דיון חדש, זה על המשחק המלא.

אבל חכו שהוא יצא ועוד כמה ימים שיגיע לארץ (לאלה שקונים מהחנות ולא מדרכים לא חוקיות)

פורסם

אגב, אולי לכבוד הדמו כדאי לפתוח דיון חדש?

לא.

פורסם

לא.

חתימתך האוטורטיבית בהחלט הייתה נדרשת

פורסם

ROFLMAO

רק 360 אני אומר. אומנם גם שם יש פאצ'ים מידי פעם, אבל הם קטנים ומהירים

Eh?... מלפני קצת יותר משעה, הייתי מוכן להישבע שדיברנו על מחשב המשחקים הבא שלך. :screwy:

פורסם

מה שייך מחט לתחת? לצערי הזאנר הכי אהוב עלי,tactical squad-based turn-based RPG לא קיים בשום מקום חוץ מלמחשב וגם זה בקושי. חוץ מזה שעם כל התקדמות, גם RTS רגיל זה עדיין לא זה על קונסולה.

פורסם

הורדתי תדמו עכשיו מגיימר איזה תותחים הם.

מוריד לי על 550-600 KB נקווה רק שלא יפול..

תגידו בעיקרון עוד כמה זמן המשחק המלא יוצא? יש סטופר? :s05:

פורסם

עוד שעתיים אולי?

מקסימום עוד שמונה שעות הוא יופץ כבר באתרי טורנט ועוד 18 או 20 שעות כבר יהיה לי אותו ^^

פורסם

לכל אלו שרכשו וכבר ביצעו Preload למשחק - היום בשעה 22:00 או 23:00 ע"פי שעון ישראל, המשחק אמור להפוך לשחיק דרך Steam.

פורסם

אחי מזאת אומרת דרך Steam?

אני רכשתי תמשחק דרך www.fileplanet.com

וזה עולה לי מפתח כזה זה לא אמור להיות פעיל כבר? כתוב 21 באוגוסט? סתם אני שואל למרות שאני מוריד דרך מקום אחר :)

פורסם

רק ע"מ להבהיר לכולם:

יפתח דיון חדש על המשחק כאשר הוא ימכר בצורה חוקית ברחבי העולם.

עד אז תשאירו פה את כל השאלות וההערות לגביו.

פורסם

עוד כחצי שעה הדמו אצלי(רק עכשיו התחיל להוריד כמו שצריך) ואני יריץ אותו עם המפרט מימין על ויסטה וDX10 צפו לתמונות וסרטונים

בקיצור אם אתם רוצים תמונות וסרטונים שווה לחכות

פורסם

עוד כחצי שעה הדמו אצלי(רק עכשיו התחיל להוריד כמו שצריך) ואני יריץ אותו עם המפרט מימין על ויסטה וDX10 צפו לתמונות וסרטונים

בקיצור אם אתם רוצים תמונות וסרטונים שווה לחכות

לפי דיווחים בפורמים אחרים, אין אפשרות לעשות AA יחד עם DX9, אני לא יודע עד כמה המצב שונה עם DX10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים