פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים איציק תודה על המדריך, עובד לי . איך FileFront לא עלו על הבאג הזה? כי הם נובים חחחחחח.. מה שבטוח זה שהם יגלו את זה בקרוב,בנתיים ננסה לנצל את זה,לא שיש מה להוריד כל כך משם אבל שיהיה
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים תחזור עמוד ותראה.. ולאלה שמתלוננים שאין MP, חכו עוד חצי שנה~ בטוח יצא פאץ עם אפשרות לשחק ברשת... אלא אם המשחק ברשת יהרוס את האווירה ולא יצא טוב
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים הדמו יוצא מחר סוף סוף סעמקקקבשעה הזאת At 7 PM EST the BioShock PC demo will go live for you to enjoyזה 7 בערב באמת אבל מה זה EST איזה זמן זה??
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים אני חושב שזה הפרש של 7-6 שעות מישראל (6-7 שעות מאוחר יותר) חמש שעות אחרי זה יוצא המשחק roflwaffel ודווקא המולטי פלייר יכול להיות סוס במיוחד תחרות על איסוף Adam לדוגמא, שחקנים בקבוצת splicers עם plasmids ושחקנים בקבוצת בני-אנוש עם נשקים קונבנציונאלים. או משחק DM שאפשר להיות Splicers, Big daddys, בני אנוש, ואולי little sistsers עם כל המאמץ ליצירת מערכת "זנים" ל-AI היה אפשר גם לשחקנים. ובטח עוד יהיה אפשר במוד עתידי (או הרחבה מי יודע...)
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים הדמו יוצא מחר סוף סוף סעמקקקבשעה הזאת At 7 PM EST the BioShock PC demo will go live for you to enjoyזה 7 בערב באמת אבל מה זה EST איזה זמן זה??,אתה במלא לא הולך לחכות. אתה שם את התוכנה ;D
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים ,אתה במלא לא הולך לחכות. אתה שם את התוכנה ;Dאצלנו זה כבר יוצא יום שלישי אוףףףףזה יהיה מחר ב1 בלילה בערך איזה זין איתם יאללה!!!
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים חברה הדמו יורד לי!!!!! כן כן זה לא צחוק תעדכנו את התוכנה תראו שזה מתחיל לרדת כבר איזה קטע זה פצצות!!!1 שוקל 1.84 גיגה!!
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים שיווווווו נכון זה מוריד אבל לאט על 30KB בערך איזה מגניב מחר בבוקר ביושוק דמו מחרתיים בבוקר ביושוק פול
פורסם 2007 באוגוסט 1918 שנים כן בבקשה ( עם מבטא לובה LOOOOOOL)http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275866.msg2484724#msg2484724
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.