עבור לתוכן

צריך המלצה למדחס (compressor) לניקוי אבק

Featured Replies

פורסם

(אני לא בטוח איפה הייתי אמור לפרסם הודעה זאת, אז סליחה מראש אם טעיתי בפורום.)

אולי זה ישמע לכם מוזר, אבל אין כמו מדחס אוויר לניקוי אבק ממחשבים\צלעות קירור - נראה כמו חדש לאחר שימוש.

אמרתי לעצמי למה בכלל להתעסק באבק, לפרק קירורים לניקוי וכו', אם אפשר לשים איזה 150-250 ש"ח חד פעמי ולשים סוף לאבק בדקה. :nixweiss:

אני לא מבין כלום ב-compressors. אני צריך משהו קומפקטי אך יעיל למטרה הנ"ל.

חיפוש בזאפ נותן את זה:

http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Compressor&orderby=price

אני רואה שחלקם לרכב... אני צריך משהו שיתחבר לחשמל הבית, אם משהו יכול להמליץ לי אני אשמח. תודה.

פורסם

כל מה שקישרת לא יזיז לך מילימטר של אבק. מדחס רציני תופס מקום, מרעיש ולוקח לו זמן להגיע ללחץ המתאים ואל תשכח עלויות גבוהות.

אני משתמש במפוח חשמלי (שעלה לי 480 ש"ח לפני שנה בשזר) ואני משתמש בו כמה פעמים ביום (בחנות) והוא מעולה!

הנה קישור למוצר דומה : http://www.hyundaitools.co.il/Product.asp?productid=120 , ניתן למצוא בזאפ או שזר/הום סנטר/ACE ושאר ירקות.

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

קנה ספריי אוויר באיזה 40 שקל זה מספיק טוב וכל איזה חודשיים שלוש תקנה חדש

חבל לקנות קומפרסור בשביל דבר כזה ויותר חבל לקנות מפוח אלה אם יש לך גינה ועל הדרך תנקה גם עלים

פורסם

אם תחליט לקנות ספריי אוויר תוודא שאתה קונה אחד בלחץ גבוה. כי אלו שמוכרים ברוב החנויות או באופיס דיפו הם בלחץ נמוך, ולא מספיק לגרש זבובים. אם לא תמצא כנס ליבואן "הלל סלי ובנו" ר"ח הקישון 75 תל אביב ט' 03-6821615 שם יעלה לך יותר זול בדוק...

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות..

מפוח באמת נראה לי קצת מיותר\מוגזם למטרה זאת.

ספריי אני לא רוצה ... יצא לי להשתמש בכמה (לא יודע איזה סוג) וזה לא נראה לי רציני לניקוי מחשב שלם, מה גם שאני לא רוצה "להתקמצן" על אוויר.

לא איכפת לי להוציא עד 300 ש"ח חד פעמי על קומפרסור (יש לי נסיון עם יותר מקצועיים\גדולים והם עושים עבודה מעולה).

אני בסך הכל מחפש אחד פשוט, ואני די נעול על קומפרסור, רק לא יודע איזה לבחור. אולי הכי טוב ללכת לחנות ולראות לבד (איזו חנות?)

פורסם

תודה על ההצעות..

מפוח באמת נראה לי קצת מיותר\מוגזם למטרה זאת.

ספריי אני לא רוצה ... יצא לי להשתמש בכמה (לא יודע איזה סוג) וזה לא נראה לי רציני לניקוי מחשב שלם, מה גם שאני לא רוצה "להתקמצן" על אוויר.

לא איכפת לי להוציא עד 300 ש"ח חד פעמי על קומפרסור (יש לי נסיון עם יותר מקצועיים\גדולים והם עושים עבודה מעולה).

אני בסך הכל מחפש אחד פשוט, ואני די נעול על קומפרסור, רק לא יודע איזה לבחור. אולי הכי טוב ללכת לחנות ולראות לבד (איזו חנות?)

אני לא מבין אותך.

נתתי לך לינק למפוח ב319 ש"ח ואתה מעדיף קומפרסור לניפוח גלגלי אוטו ב300 ? אני מסביר לך מנסיון (יש לי חנות מחשבים) שמפוח זה הפיתרון הכי טוב והכי זול (גם מול אויר דחוס שאני משתמש בו לעיתים רחוקות). קומפרסור שייתן לך מענה יעלה לך הרבה מאוד כסף. אני בדקתי את זה עם קומפרסור חשמלי שקט שעולה יותר מ2500 ש"ח והוא עלוב לעומת המפוח החשמלי... מה גם שהוא מרעיש ולוקח לו זמן לפתח לחץ.

פורסם
  • מחבר

טוב אני מבין שאתה רציני...

אם כבר מפוח, מה אתה אומר על זה:

http://chazol.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1826&catId=181

הספק עבודה 600W

קצב עבודה 2.5m3/mm

(לעומת 400W של ה-hyundai, ועולה רק 200ש"ח)

עריכה:

יש אפילו 2100W ב-300ש"ח גורס עלים :lol:

http://www.diy-israel.co.il/ProductDetails.aspx?pid=3316

נראה לי שהיונדאי סתם יקר, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

טוב אני מבין שאתה רציני...

אם כבר מפוח, מה אתה אומר על זה:

http://chazol.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1826&catId=181

הספק עבודה 600W

קצב עבודה 2.5m3/mm

(לעומת 400W של ה-hyundai, ועולה רק 200ש"ח)

נראה לי שהיונדאי סתם יקר, תקן אותי אם אני טועה.

זה כבר לא מפוח על מנת לנקות מחשב זה מפוח להעיף בתים... :bash:

פורסם

דע לך שהכי טוב זה קומפרסור יש לו לחץ חזק וגם מנקה מצויין עם פיית אויר ,אני מנקה כל פעם ככה יש לחבר שלי כזה קטן חדש עם ידית נשיאה

ובקצה השני גלגלים הוא מזיז אותו לאן שבא לו אפילו מעלה לרכב יש לו פעולה שקטה ומאוד מהיר במילוי הוא בערך 600 שח אני לא מציע לך מפוח

מה אתה מנקה עלי גינה האויר שלו אף פעם לא יהיה כמו פיית לחץ אויר נקודתי ועוצמתי

פורסם
  • מחבר

דע לך שהכי טוב זה קומפרסור יש לו לחץ חזק וגם מנקה מצויין עם פיית אויר ,אני מנקה כל פעם ככה יש לחבר שלי כזה קטן חדש עם ידית נשיאה

ובקצה השני גלגלים הוא מזיז אותו לאן שבא לו אפילו מעלה לרכב יש לו פעולה שקטה ומאוד מהיר במילוי הוא בערך 600 שח אני לא מציע לך מפוח

מה אתה מנקה עלי גינה האויר שלו אף פעם לא יהיה כמו פיית לחץ אויר נקודתי ועוצמתי

זה גם מה שאני חשבתי, צריך "פיית לחץ אויר נקודתי ועוצמתי" ע"מ להעיף את שכבות האבק האחרונות, שבדרך כלל קשה מאוד להוציא עם אוויר.

אבל כל אחד אומר משהו אחד ... אוף :nixweiss: חוץ מזה, 600ש"ח זה קצת יקר :(

פורסם

אני בעד קומפרסור איכותי, לחץ גבוה, נקודתי ואפשר גם להשתמש בו לצורך ניקוי חול צבע ואם אתה מתי שהו תהיה בעניין של לטפל לעצמך באוטו/אופנוע יש לך אפשרות לחבר כלי עבודה פנואמטים.

דרך אגב יש בקומפרסור הצטברות לחות אפשר לרוקן את המים שמצטברים אבל תמיד נשאר קצת, צריך לרסס לא מקרוב מדי.

פורסם

איך מניקוי אבק הגעתם לכלים לשימוש בגינה.... :kopfpatsch:

לא צריך להיסחף..תקנה ספרי או קומפרסור קטן ונורמלי..ולא לא מאלה שקונים בתחנות דלק "מתאים לשימוש ברכב"...

כי הוא לא עושה כלום...לך לחנות כלי עבודה/בניין וכו תראה מה יש בתקציב שלך..

ודי להיסחף אנשים..

פורסם

הבחור אמר שיקר לו להוציא 600 ש"ח.

אם לא הבנת, הרעיון שרציתי להעביר , שקומפרסור ייעודי יכול לשמש למגוון דברים ולכן השקעה בו יכולה להיות משתלמת למי שמעוניין בדברים הללו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים