עבור לתוכן

אקסס פוינט

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אם אני מחבר בבית אקסס פוינט שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר שלי אני צריך להתחבר אליו ?

השאלה שלי היא כזאת, אם אני מתחבר כרגיל לרשת ואקסס פוינט פשוט נותן קליטה יותר טובה או שאני אמור להתחבר לאקסס פוינט ולא לרשת בשביל לקבל את הקליטה היותר טובה ?

תודה רבה.

פורסם

מה?

AP = נקודת גישה אלחוטית, אם יש לך נתב אלחוטי כבר יש לו AP.

AP זה לרשתות שאין להם נתב אלחוטי ומחברים אותו למתג\נתב קיימים, כל מה שהוא עושה זה לגשר בין הרשת הקיימת למחשבים המחוברים בכרטיס רשת אלחוטי.

אתה רוצה קליטה יותר טובה תקנה\תכין אנטנה טובה יותר לנתב הקיים שלך.

פורסם

AP יכול בהחלט לשמש כ-BRIDGE/REPEATER. צריך להגדיר אותו כך (WDS, נדמה לי). אף פעם לא ניסיתי, לכן אני לא בטוח ב-100% איך מגדירים זאת.

פורסם

ברור שהוא יכול אבל זה לא נותן לו כלום, יש לו בעיות בקליטה מול הנתב מה שגורם גם למהירות ירודה בד"כ.

אז למחשבים מול הAP יהיה חיבור במהירות מקסימאלית, לAP מול הנתב עדיין יהיה חיבור לקוי והוא לא מרוויח כלום, רק מפסיד עוד Hop בניתוב.

פורסם

מובן שאם ה-AP ממוקם באותו מקום כמו המחשבים, כלומר באותו מרחק פיזי מהנתב, זה לא נותן כלום. אבל אם הוא ממוקם באמצע, החיבוריות תשתפר, כי המחשבים ישדרו ל-AP שישדר מחדש לנתב (והפוך בקליטה).

פורסם
  • מחבר

מובן שאם ה-AP ממוקם באותו מקום כמו המחשבים, כלומר באותו מרחק פיזי מהנתב, זה לא נותן כלום. אבל אם הוא ממוקם באמצע, החיבוריות תשתפר, כי המחשבים ישדרו ל-AP שישדר מחדש לנתב (והפוך בקליטה).

זה מה שאני מתכוון לעשות (כבר קניתי את הציוד)

אבל לא עניתם על השאלה שלי, אני מתחבר כרגיל לרשת או שאני צריך להתחבר לאקסס פוינט ?

פורסם

מה זה "כרגיל" לרשת ומה זה ל"אקסס פוינט"?

פורסם
  • מחבר

אוקי

שאני אומר "כרגיל"

אני מתכוון לראוטר הראשי של קומפקס שיושב אצלי בחדר (בקומה השניה).

שאני אומר אקסס פוינט אני מתכוון לנקודת גישה של חברת אידימקס שקניתי ואמור לשבת במדרת בקומה הראשונה ולשפר את הקליטה בקומה הראשונה.

אני אמור להתחבר כרגיל ? (לראוטר, מה שאני מתחבר עכשיו ובדרך כלל) ונקודת הגישה פשוט תשפר את הקליטה ?

או לנקודת הגישה (שיושבת בקומה התחתונה) ?

פשוט המחשב הנייד מזהה שני רשתות נפרדות ויש אפשרות להתחבר לאקסס פוינט.

פורסם

מן הסתם לנקודת הגישה. אחרת מה הרווחנו בזה שהיא יושבת שם, כשאתה לא מחובר אליה?

שאתה צריך להגדיר אותה בצורה מיוחדת כדי שתתפוס את האינטרנט מהנתב שלך. כמו שאמרתי, אין לי נסיון בזה.

פורסם
  • מחבר

מן הסתם לנקודת הגישה. אחרת מה הרווחנו בזה שהיא יושבת שם, כשאתה לא מחובר אליה?

שאתה צריך להגדיר אותה בצורה מיוחדת כדי שתתפוס את האינטרנט מהנתב שלך. כמו שאמרתי, אין לי נסיון בזה.

כבר למדתי איך מגדירים.

חשבתי שהיא פשוט מגבירה את האות ושלא צריך להתחבר אלייה.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים